25.11.2013

Ripaus omaa aikaa ja mökkeilyä

Me oltiin jälleen viikonloppuna mökillä, kuten aika usein. Yleensä käydään mökillä pari kertaa kuukaudessa, joka toinen viikonloppu, mutta nyt oltiin kahtena viikonloppuna peräkkäin. Ensi viikonloppu ollaankin sitten kotosalla ja seuraavana viikonloppuna muksut menee mökille ja me vietetään Miikan kanssa aikaa kahdestaan neljännen vuosipäivän kunniaksi. Vaikka parin viikon päästä onkin lapsivapaa viikonloppu, saatiin hieman omaa aikaa myös lauantaina. Lapset jäivät mummon ja papan kanssa mökille, Miika suuntasi töihin ja mä lähdin muuten vain kaupunkiin muutamaksi tunniksi. Kävin ihastelemassa ystävän parin viikon ikäistä vauvaa (ne on niin pieniä!!), jonka jälkeen suuntasin Ikeaan ikkunashoppailemaan ja ihastelemaan uutuuksia. Miika pääsi kahden aikaan töistä ja suunnattiin Siilinjärvelle Miikan mummon luokse siivoamaan. Kylläpä moppi heilui rivakkaan tahtiin, kun ei tarvinnut paimentaa vikkelää taaperoa samaan aikaan ;)
Siilinjärveltä suunnattiin takaisin mökille, eikä tuntunut muksuilla olleen kovinkaan paha ikävä. Kun mentiin sisälle, Islan ilme oli lähinnä, että "Mitäs te täällä teette?" :D Mun mielestä on ihanaa, kun lapset viihtyvät mökillä niin hyvin ja Milokin yllätti sunnuntaina aamusta nukkumalla kahdeksaan asti ilman heräämisiä. Meidän jäbällä on vähän huono tapa alkaa huutamaan joka ikinen aamu 5-7 aikaan ja se jatkuukin sitten siihen asti, kun noustaan ylös. Sunnuntaina lähdettiin jo aamusta ajelemaan jälleen kotia kohti, koska Miikalla oli töihin meno. Toisaalta ihan kivaa lähteä niin aikaisin sunnuntaina liikenteeseen, niin ehtii sitten kotonakin touhuamaan vaikka mitä, ettei koko päivä mene vain makoiluksi. Imuroiminenkin on nykyään kivaa, kun kumpikaan lapsi ei huuda sen takia! Siellä ne molemmat järsivät tyytyväisenä johtoa, kun mä heiluin imurin toisessa päässä :DSinne se mummon synttäritaulu pääsi, kunniapaikalle!

Talvi ei ole blogin pitämisen kannalta ihanteellisinta aikaa, kun aurinko nousee niin myöhään ja päivällä alkaa hämärtyä jo kolmen aikaan. Me oltiin perjantaina mökillä vasta vähän ennen kahdeksaa, lauantai hummailtiin kaupungissa ja sunnuntaina lähdettiin kotiin päin jo yhdeksän jälkeen aamulla. Siinä ei oo kovinkaan montaa tuntia kuvailua varten ja suurin osa mökillä otetuista kuvista tulikin napsittua eilen aamulla, juuri ennen kun lähdettiin ajelemaan kotiin päin.

Tänään Milolla on neuvola, joten yritän ehtiä illalla päivittämään kuulumisia sieltäkin. 
Meidän pieni mieshän täytti lauantaina jo puoli vuotta, hurjaa!


4 kommenttia:

 1. On milo jo iso poika! :'3

  Kunpa mäkin nyt saisin pienen vauvan syliini kun oma tytär on jo niin iso tyttö jo! Ikää hänellä on 1,5v (:

  Terveisin Pihla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milo on kyllä jo tosi iso poika ja mua ihan kauhistuttaa se, miten nopeasti aika menee!

   Poista
 2. Uusi lukija ilmottautuu =))))) ihania kuvia ja kivanoloinen blogi!! Tervetuloa meitä seuraamaan tutipuu2012.blogspot.fi

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!