15.12.2013

Instaweek: 15

Tuntuu, että olisin vasta alkanut tekemään näitä Instaweek-koostepostauksia, mutta ensimmäisestähän on jo yli kolme kuukautta! Aika tuntuu kuluvan aivan liian nopeasti, mutta en valita. Kivaa jakaa tällaisia kuvia teidän kanssa, jotka eivät välttämättä muuten blogiin päätyisikään, joten jälleen kerran, tässä tämän viikon kuvasaldo :) 


1. Livahdin muksujen mentyä yöunille keilaamaan kavereiden kanssa. Oli kivaa ottaa vähän omaa aikaa ja tehdä jotain kivaa Minnan kanssa, me kun nykyään nähdään aika harvoin pitkän välimatkan takia.
2. KYLMÄ. Ei varmaan tarvitse muuta sanoa. Paitsi juu, vois kai noita hiuksiakin joskus värjätä... :D


1. Siis mä en kestä, noi nappisilmät on vaan niin ihanat!
2. Treenivaatteissa pätee sama kuin kynsilakoissa, mieluummin överit kuin vajarit. Mitä pinkimpi, sen parempi ;)


1. Sain ikuistettua upean auringonlaskun!
2. Keskiviikkona ihmettelin sitä, että on melkein joulukuun puoliväli ja mittari on reilusti plussalla.


1. Käytiin Islan kanssa kahdestaan neuvolassa ja siitä jatkettiin vielä leikkimään kavereiden luokse.
2. Milo päätti esitellä uutta taitoaan vielä juuri ennen yöunia!


1. Torstaina karkasin jälleen kotoa lasten mentyä yöunille ja päädyin ystävän luokse hörppimään glögiä. Reilu kaksituntinen kului kuin siivillä! Ihanaa, kun on ihmisiä, joiden kanssa juttu luistaa aina ja puhuttavaa löytyy enemmän kuin mitä aikaa on.
2. Vähän sneak peakia uudesta ruokapöydästä ja sen koristeista.


1. Joku oli mökillä vähän innoissaan vanhasta lelupuhelimesta. Ihanaa, kun mökiltä löytyy paljon mun vanhoja leluja ja kirjoja, tulee ihan nostalgiset fiilikset, kun lapset leikkii samoilla leluilla, kuin minä joskus :)4 kommenttia:

 1. Oli kyllä ihan huippua käydä keilaamassa! :)

  VastaaPoista
 2. Just nuo plussa-asteet täällä lapissa käytiin tällä viikolla parhaimmillaan -35asteessa.. No oli täälläkin kyllä välillä melko vetistä mutta yleensä aika vilposta no ainaki lumet on ollu jo yli kuukauden vissiin maassa kunnnolla :)
  Nii ja edellisestä postauksesta tuli mieleen että käytkö kirppareilla itellä ainaki tulee kirppariostoksista vaan hyvämieli ku aattelee kuinka paljon uutena niistä ois joutunu pulittaa ja nyt sai niin halvalla eikä tarvi kauheesti miettiä että on tullu vaatteisiin taas tuhlailtua ku ei hirveesti kuitenkaan mene vaikka paljon shoppailenki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyrrr, mua tärisyttää ajatuskin -35 asteesta! Mä tykkään käydä kirppareilla ja vaikka en oikeastaan ikinä löydä sieltä itselleni mitään, lapsille olen tehnyt paljon hyviä löytöjä. Harmikseni viime aikoina saalis on ollut laihempi ja en oo löytänyt oikein mitään mieluista :(

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!