29.12.2013

Instaweek: 17

Huh, ehdinpäs tämänkin tänään tekemään! Minun ja Bloggerin yhteistyö ei oikein sujunut, mutta vihdoinkin sain tämän julkaistua. Sen lisäksi mä olen jo useampana päivänä väsäillyt teille kahta postausta, jossa käydään vähän läpi vuoden tapahtumia, niin postauksina kuin kuvinakin. En olis kyllä ikinä uskonut, miten paljon postauksien tekemiseen ja hienosäätöön saa tuhlattua aikaa!


1. Kyllä miehet tietää, mistä naiset tykkää! Toblerone on aina ollut lemppareiden joukossa, varsinkin tuo valkosuklaa. Jotain niin hyvää <3 Pandan valkosuklaa on kyllä myös aika kova ehdokas kärkisijalle :)
2. Islan viime talven villatakki on päässyt nyt Milon käyttöön ja mummon puikoista on syntymässä Islalle uusi, kokoa isompi villatakki. Toi on vaan niiiiiin ihana!


1. Jouluaattona sohvalle oli ilmestynyt (koska kuusi on parvekkeella) aikamoinen kasa lahjoja, eikä tuossa ole vielä suinkaan kaikki! Kyllä on lapset olleet (muka) kiltteinä, kun noin paljon lahjoja saivat!
2. The Snowman on pakko katsoa, joka joulu. Katsoin myös jatko-osan ja sekin oli ihan hyvä.1. Jouluaaton ilta, lapset nukkumassa ja me päätettiin nauttia vähän kuohuvaa. Noi lasit on niin ällösöpöt, mut ne on jo useamman vuoden vanhat ja en vaan raaski luopua niistä, vaikka ehkä pitäisi :D Ehkä sitten, kun mulla on ne Iittala Essence-kuohuviinilasit ;)
2. Automatkojen pelastaja on tabi ja Candy Crush Saga, liian koukuttavaa ja saa pahan olon aikaan. Mä en ole ikinä voinut autossa lukea mitään pidempää tekstiä tai tuijottaa tietokoneen/puhelimen näyttöä kovinkaan pitkään, koska tulee paha olo. Miika ei vaan pysty ymmärtämään, miten se on mahdollista :D


1. Milo esitteli uusia taitoja ja nousi polvilleen telkkaritasoa vasten. Myös sohvaa vasten noustiin polvilleen ja syöttötuolin alempaa tasoa vasten noustiin seisomaan. Niin iso poika!
2. Sisarukset <3 Isla tykkää nykyään maata Milon päällä ja ei ole yks eikä kaks kertaa, kun hetkeksi selin käännyttyäni olen huomannut Islan pomppivan Milon mahan tai selän päällä. Totta kai kiellän, mutta tyttö on salamaakin nopeampi ja Miloa vaan naurattaa, en ymmärrä :D


1. Joulukuun 29. päivä ja ulkona näyttää tältä ja kaiken hyvän lisäksi plussaakin on jokunen aste. Jos en itse näkisi, en todellakaan uskoisi, että nyt on joulukuun loppu. Tää näyttää ennemmin lokakuulta :D4 kommenttia:

 1. Mua harmittaa niiiiiiiiiiiiin paljon, kun unohdettiin kattoa tuo lumiukko! :D

  VastaaPoista
 2. Tolle pahoinvoinnille autossa on muuten myös selitys! Johtuu siitä, että korvassa sijaitseva tasapainoelin rekisteröi liikkeen, ja heiluva liike ärsyttää sisäkorvaa. Toisaalta silmät myös antavat ristiriitaista tietoa, sillä ne eivät kirjaa tms. tuijotettatessa havaitse liikettä. Tämän takia moni myös voi laivalla pahoin, sillä tasapainoaisti havaitsee heilunnan, mutta silmien mukaan ei kuitenkaan liikuta minnekään.

  Itse en onneksi kärsi matkapahoinvoinnista autossa, joten matkat voi huoletta kuluttaa lukemalla tai pelailemalla ;).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ahaa, vihdoinkin mulla on selitys siihen, miksi autossa tulee aina paha olo lukiessa, kiitos! Onneksi mä olen opetellut viimeisimpinä vuosina myös nukkumaan autossa pidemmillä matkoilla, joten pitkä ajomatka ei puuduta niin pahasti ;)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!