16.12.2013

Jouluisia mökkifiiliksiä

Me oltiin jälleen viikonloppu mökillä, kuten yleensä pari kertaa kuukaudessa. Äiti oli kaivanut joulukoristeet esille ja tunsin itseni saamattomaksi, koska meillä ei kotona ole juurikaan muita koristeita, kuin kuusi. En ole jaksanut kotia laitella hirveämmin joulufiilikseen, sillä mä haluaisin hirmuisesti uusia koristeita ja aattona ollaan ilmeisesti Miikan vanhemmilla ja joulupäivänä sitten mun porukoiden kanssa mökillä. Ehkäpä ensi vuonna innostun taas uudestaan joulukoristeista ja saan hommattua kaikkea uutta ja ihanaa, toivoa sopii ;)

Hieman poikettiin taas aiheesta, mutta joka tapauksessa meillä oli taas kiva viikonloppu mökillä. Perjantaina lähdettiin illalla ajelemaan Miikan ja Milon kanssa mökille, Isla oli mennyt jo hieman aiemmin mun porukoiden kyydillä. Lauantaina Miika lähti töihin ja mä räpsin parhaani mukaan paljon kuvia sen pienen hetken, kun oli valoisaa. Isla pääsi mummon kanssa potkurilla jäälle ajelemaan ja voi että likka oli innoissaan. Mä katselin näpit jäässä kuvia räpsien, kun Isla viiletti mummon kanssa lahtea edes takaisin potkurilla ja likka olisi jaksanut istua kyydissä varmaan ties kuinka pitkään. Isla pääsi vielä illalla uudemman kerran ajelulle ja sekään ei tuntunut pahemmin haittaavan, että ulkona oli jo säkkipimeää ja ainoa valonlähde oli taivaalla möllöttänyt kuu.

Lauantaina kokeilin ensimmäistä kertaa laittaa muksut nukkumaan aittaan yhdessä päikkäreitä, yleensä kun Isla on nukkunut tuvan yläkerrassa. Edellisen kerran aitassa nukkumista kokeiltiin kesällä ja siitähän ei tullut mitään, kun Isla karjui täyttä kurkkua taukoamatta niin pitkään, että pääsi yläkertaan nukkumaan. Tällä kertaa Isla huusi jonkun aikaa, mutta rauhoittui sitten aittaan nukkumaan kuitenkin Milon kanssa. Illalla päätettiin laittaa lapset taas nukkumaan aittaan ja tällä kertaa Isla ei huutanut enää yhtään! Mä vielä jossain vaiheessa epäilin, että tuleekohan ostamalleni itkuhälyttimelle mitään käyttöä, mutta se on ollut varsin ahkerassa käytössä, koska aitassa on aina ollut vähintäänkin Milo nukkumassa. Sunnuntaiaamuna Milo heräsi 06.26 ja voitte ehkä uskoa, etten ollut kauhean innoissani. Nostin Milon mun ja Miikan väliin touhuamaan ja siinä jäbä jaksoikin olla puolisen tuntia mun selaillessa blogeja, Instagramia ja kaikkea muuta. Seiskan aikaan alkoi käninä ja siinä heräsi sitten Islakin. Onneksi Isla sai nukkua edes puoli tuntia pidempään!Me lähdettiin sunnuntaina ajelemaan taas aamupäivästä kotia kohti, koska Miikalla oli töihin meno. Mökillä sitä vaan rentoutuu ihan eri tavalla, kuin kotona ja luksusta on sekin, että lastenhoitoapua on aina saatavilla. On ihanaa käydä kahdestaan rauhassa puusaunan lämmössä ja höpöttää pitkälle iltaan kaikkea maan ja taivaan väliltä. Seuraavan kerran me ollaankin menossa mökille vasta joulupäivänä, mutta eihän siihen ookaan enää pitkä aika! Puolikas jouluusta on mennyt ihan hujauksessa ja mä täällä kauhistelen, että se Miikan intti lähestyy aikamoista kyytiä... 


2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia. :) Etenkin tuo punaposki kuva on ihana!
    Pitääkin pojan kanssa lähteä kokeilemaan joku päivä potkuria, sitä kun ei vielä ole kokeiltu. :)

    VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!