26.12.2013

Joulupäivä

Kylläpäs nyt tulee joulusta asiaa, mutta onneksi se on vain kerran vuodessa, joten kunhan vielä muutaman postauksen kestätte, niin sitten ei tarvitse kuunnella mun jouluhöpinöitä melkein vuoteen! Meillä oli tosi kiva joulu, ensimmäistä kertaa nelihenkisenä perheenä. Isla nautti joulusta jo huomattavasti enemmän kuin viime vuonna ja lahjatkin saivat aikaan riemunkiljahduksia! Milo ei hirveämmin vielä joulun päälle ymmärrä, mutta eiköhän meillä ole ensi vuonna jo kaksi innokasta lasta repimässä lahjoja kilpaa auki :) 

Eilen Miika kävi pyörähtämässä töissä ja sen jälkeen suunnattiin mökille äidin herkkupatojen ääreen. Huh, ei tee enää ehkä hetkeen kinkkua mieli, sen verran on sitä tullut syötyä, vaikkei meillä kotona mitään jouluruokia ollutkaan! Isla veti hirmu hyvällä ruokahalulla taas kaikkea mitä pöydästä löytyi ja niin veti äiti ja isikin, nyt tuntuu että vois ehkä syödä taas vaihteeksi kevyemmin, kun on useamman päivän tankannut herkkuja sen minkä napa vetää :D Me jäätiin mökille vielä yöksi, joten illalla ehdittiin käydä saunassa ja viettää aikaa niin koko porukalla, kuin vain aikuistenkin kesken lasten mentyä nukkumaan. Mä olen joka ikinen vuosi ollut aattona mökillä tai ainakin käynyt siellä, mutta tämä joulu oli poikkeus. Mulle sopi kuitenkin vallan hyvin tällainen järjestely, että aattona käytiin Miikan vanhemmilla ja joulupäivänä mökillä, eipähän ollut aatolle sitten liikaa ohjelmaa, kun pitää kuitenkin ottaa huomioon myös kaksi mukana matkaavaa lasta. Tällainen järjestely tänä vuonna, saas nähdä millainen se on sitten ensi vuonna :)

Joko muilla alkaa tulemaan jouluruuat korvista pihalle? 2 kommenttia:

  1. Voi ihania kuvia! Isla on ollut tosi hyvä kun ahmii ruokia ja se onkin hyvä että maistelee ruokia jo nuorena! (: ..Milokin on jo ihan iso poika!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mun mielestä on ihanaa, kun Islalle kelpaa melkein kaikki ruoka ja likka ei turhia nirsoile :)

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!