4.1.2014

Aleshoppailijan löydöt

Nyt olisikin vuorossa pitkästä aikaa ostoksien esittelyä, sillä totta kai munkin oli pakko rynniä torstaina kaupoille, kun siellä oli muutama muukin ihminen ja ärsyyntyminen oli taattu. Kävin ihan pikaisesti pyörähtämässä parissa kaupassa, sillä lapsilla oli tarvetta pitkähihaisille. Itselleni en edes yrittänyt etsiä mitään, sillä mä vihaan tungoksessa shoppailua ja en todellakaan olisi jaksanut jonotella ikuisuutta sovituskoppeihin. Ylläri ylläri kaikki lasten pitkähihaiset oli normaalihintaisia, mutta tein mä muutaman alelöydönkin :)


Islalle löysin ihanan mekon Lindexistä ensi kesän synttärijuhlia silmällä pitäen ja alle 13 euron hinta ei päätä huimannut. Milolle löysin 92-senttiset farkut kaappiin odottamaan ja nämä oli -70% lapulla varustettu. 


Vasemman puoleiset housut on kokoa 86cm ja menevät hetkeksi Milon kaappiin odottamaan.
Leopardipöksyt on niin överit, etten voinut jättää niitä kauppaan! Housut on 98cm, 
joten hetki menee, ennen kuin näitä päästään testaamaan likalle :) Osa kuvista kärsi näköjään aika paljon taas Bloggerin käsittelyssä, mitä ihmettä niille tapahtuu?!

Onko muut pyörähtäneet alemyynneissä, teittekö hyviä löytöjä?6 kommenttia:

 1. Toi mekko! <3 Aleihin meni kyl mukavasti rahaa ja viel postissa pitäs tulla vaatteita ja sodastream :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi mekko on kyllä ihana prinsessarimpsu! Onneksi mä ne sortunut hirveästi shoppailemaan, yleensä kun aleostokset vähän riistäytyy käsistä :D

   Poista
 2. Ihania taas kaikki, sampoki ois voinu haluta tollaset eka kuvan farkut 8)

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!