5.1.2014

Instaweek: 18

Sunnuntai ja kahdeksastoista Instaweek! Tällä viikolla mun Instagramista onkin löytynyt muutama vähän normaalista poikkeava kuva (ja yksi video!), sillä viikkoon on mahtunut niin vuoden vaihtumista kuin lapsivapaatakin. Viikko on ollut tosi ihana täynnä huippuhetkiä, mutta keskelle viikkoa sijoittunut pyhäpäivä on taannut sen, että olen joka päivä elänyt sunnuntaissa. Sen pidemmittä puheitta, katsotaanpas niitä viikon kuvia :)


1. Meidän höpöheikillä on nykyään hirmuisesti asiaa ja juttua riittää ihan koko ajan. Pakko oli kuvata pieni video teillekin pikkutiikerin mölinästä!
2. Uuden vuoden kunniaksi kynnet saivan uudet blingimmän asun! 


1. & 2. Me ostettiin muutama pieni paukku ja käytiin ihailemassa niitä iltasella. Mä en ymmärrä ihmisiä, jotka satsaa jopa satasia raketteihin, jotka on kuitenkin vaan niin hetkellinen ilo. Meillä oli pari rakettia ja se riitti kyllä vallan hyvin.


1. Masentaa tuo pimeys, sais tulla jo sitä lunta!
2. Tammikuun ensimmäinen päivä ja Isla touhusi ulkona vesihommia? Jos en tietäis, niin voisin melkein väittää, että tämä kuva on otettu ennemminkin lokakuussa, kuin tammikuussa.


1. Torstaina käytiin pitkästä aikaa äidin kanssa islanninhevosvaelluksella!
2. Nykyään Milo kiipeää koko ajan kaikkea vasten seisomaan tai polvilleen. Kuten kuvasta näkee, on jäbä varsin ylpeä uudesta taidostaan, mutta alastulo on vielä harjoittelun alla :)


1. Olihan mun pakko kokeilla yksi Happy Joe, kun sitä on vähän joka blogissa hehkutettu. Plussaa pullon hauskasta muotoilusta ja sisältökin oli ihan hyvää.
2. Käytiin ystävien kanssa ajelemassa ja baarissa yksillä, olipas hurja ilta! ;)


1. Lähdin etsimään Tove Janssonin 100-vuotisjuhlamukia ja ostin kaksi Taikaa, hups?
2. Mukeja oli kyllä vinot pinot, mutta en löytänyt yhtäkään mukia, joissa olisi ne silmälasit olleet. No, ehkäpä jossain vaiheessa metsästys tuottaa vielä tulosta, mun on pakko saada se!


1. Tänään oli tosi ankea sää ajella mökille ipanoita hakemaan, koska ulkona oli tosi pimeää ja sumuista, mutta oli ihanaa saada pikkumurut (riiviöt...) taas kotiin <3


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!