2.1.2014

Yök? Hyi? Nam?

Ihanaa alkanutta vuotta kaikille, toivottavasti teidän vuodenvaihteenne sujui mukavasti, meillä ainakin oli kivaa! Pidin muutaman päivän blogiloman ajastettujen postauksien avulla ja kyllä teki hyvää! Mukavaa, kun ei tarvitse avata konetta välttämättä ollenkaan ja voi viettää laatuaikaa rakkaimpien kanssa <3 Nyt on joulut ja uudet vuodet juhlittu, joten on aika palailla normaaliin arkeen tai no normaalista en tiedä, kun ensi maanantaina alkaa karu arki Miikan lähtiessä armeijan harmaisiin. No mutta eiköhän siitäkin selvitä ja kirjoittelen vielä sitäkin koskien toivepostauksen, mikäli suinkin vaan ehdin!

Mä muistin viime viikolla, että voishan Milolle varmaan antaa omiin käsiinkin jotain nakerrettavaa, kun tähän asti kaikki on lusikoitu valmiiksi suuhun ja herran ei ole itse tarvinnut tehdä mitään. Jos joku kehtaa väittää, ettei aika kulu nopeasti, niin mä olen toista mieltä, kun vastahan toi jäpikkä oli ihan pikkuinen pallero ja nyt havahduin siihen, että olisi ehkä korkea aika harjoitella myös sitä itse syömistä. Milo ei olekaan aikaisemmin maistanut kurkkua ja ruisleipää, oli muuten ilmeetkin sen mukaiset! Mun on ehkä turha alkaa selittämään tästä enää enempää, kuvat kertokoon miten meidän jäbälle maistui kurkku ja ruisleipä :)

8 kommenttia:

 1. Millaista ruisleipää annoit? :)

  VastaaPoista
 2. Minkä ikäinen miika on?Jos nyt menee inttiin? :) mä kuvittelin,että olis käynyt jo!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miika on 20 :) Intti olisi kutsunut jo 2012 kesällä, mutta Isla syntyi juuri samoihin aikoihin, joten haettiin lykkäystä ja nyt on sitten aika astua armeijan harmaisiin.

   Poista
 3. Oi on se Milo vaan komea sinisilmä. :)

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!