18.2.2014

Ai mikä imurikammo?Mun omat mekaanikot vauhdissa...

Vasta ehdin kirjoittelemaan meidän imurikammosta ja tiedättekö mitä, sitä ei enää ole! Meidän imurikammo ei näyttänyt kestävän kovinkaan pitkään ja nyt imuri on jo Milon paras kaveri. Mulla on tosin uusi ongelma... Aikaisemmin imurointi oli hankalaa, kun Milo huusi koko ajan, mutta nyt jäbä seisoskelee imuria vasten ja joudun varomaan, etten kaada poikaa vetäessäni imuria perässä. Milo on keksinyt myös, että johtoa voi yrittää vetää seinästä irti. Sen lisäksi Isla on keksinyt imurilla ratsastamisen ja potkutteleekin imurin selässä aina väärään suuntaan... Niin ja Isla ottaa imurin perästä harjasuulakkeen ja käy harjaamassa kaikkien hiuksia :D On mulla kuulkaas isot ongelmat! No ei vais, ihanaa ettei Milo pelkää enää imuria. Mieluummin mä nostan lapsia pois imurin kimpusta, kun kuuntelen sitä säälittävää, hysteeristä huutoa koko ajan. 

Islalle on iskenyt hirmuinen auttamisvimma ja onhan se ihanaa, mutta hidastaa huomattavasti hommia, kun likka tyhjentää likaisia astioita astianpesukoneesta pois, kun mä yritän niitä sinne laittaa. Isla purkaa myös mielellään ruokaostoksia pois kasseista, laittaa mikron päälle (tyhjänäkin...), vie roskia roskikseen (ja ottaa niitä sieltä pois), laittaa pyykkejä koneeseen, siivoaa leluja (ja levittää...) ja lukuisia muita juttuja! Isla haluaa olla mukana kaikissa aikuisten touhuissa ja onhan se ihanaa, kun toinen haluaa auttaa, kunhan vain itse muistaa olla kärsivällinen, sillä Islan "auttaminen" hidastaa aika paljon ja monesti mun hommat tuplaantuu. En silti valita, kivaa kun meidän likka on jo niin iso tyttö!8 kommenttia:

 1. Jee! :) Meilläkin imuri on paras kaveri, sillä leikittäs kokoajan jos vaan antaisin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noikin haluaa leikkiä imurilla, heti kun kaivan sen vaatehuoneesta esille :D Mut mieluummin noin, kun että jompi kumpi tai kummatkin pelkäis sitä kuollakseen!

   Poista
 2. Meillä ei ole koskaan onneks ollu imurikammoa.. sekun on esillä päivittäin, niin pikkumies oppi imuroimaan =D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä kummatkin muksut on pelänneet imuria jossain vaiheessa kuollakseen, mutta onneksi kammo on selätetty molempien kohdalla aika nopeasti :)

   Poista
 3. "nyt jäbä seisoskelee imuria vasten ja joudun varomaan, etten kaada poikaa vetäessäni imuria perässä. Milo on keksinyt myös, että johtoa voi yrittää vetää seinästä irti. Sen lisäksi Isla on keksinyt imurilla ratsastamisen ja potkutteleekin imurin selässä aina väärään suuntaan..." IHAN kuin meiltä! :D Sama imuri ja kaikki ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ohhoh! No mutta eipä noilla lapsilla kovin paljoa ole ikäeroakaan, samat jutut on siis hoksattu ;)

   Poista
 4. Täälläkin S kulkee aina imurin ja äitin perässä :) Ihana pikkumies siellä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkin on täällä oma kulkue, kun kaksi ipanaa kulkee mun ja imurin perässä aivan koko ajan :D

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!