2.2.2014

Instaweek: 22

Tämän viikon kestänyt sairastelu on näkynyt blogin lisäksi myös Instagramin puolella, jonne on tällä viikolla eksynyt vain neljä kuvaa. Kun makaa kotona neljän seinän sisällä, ei kuvattavaa hirveästi löydy, ainakaan sohvalta käsin. Viime aikoina Instagramia on tullut päivitettyä aika tiuhaan tahtiin, joten toisaalta ihan kivaa vaihtelua, kun tällä viikolla olen keskittynyt muiden kuvien ihailuun ja omia kuvia on sinne ilmestynyt vain muutama kappale. Ehkäpä taas ensi viikolla ollaan ahkerampia, kun pääsee kotoa pois ihmisten ilmoille :)


1. Pienimmäinen osaa juoda jo itse tuttipullosta, ainakin toisinaan. Yleensä pulloa ei hoksata nostaa tarpeeksi ylös ja se onkin hyvä syy raivostua, kun maitotarjoilu loppuu ;) Pitäisi taas ahkeroitua mukiharjoittelun suhteen, jotta se sujuisi hyvin sitten, kun on tarkoitus luopua tutista ja tuttipullosta.
2. Käytiin Milon kanssa tällä viikolla neuvolassa, kuten aiemmin kirjoitinkin. Jäbän mielestä oli hurjan mielenkiintoista, kun neuvolassa oli paljon uusia leluja ja kaikkea uutta katsottavaa.


1. Kävin hakemassa Trubelta pari pullapitkoa testiin, nam! Hyvä syy kutsua kavereita kahville ja siinä samalla sitten ehkä itsekin maistella vähän pullaa. Ja mä vielä kehtaan ihmetellä, että kuka mun mahaan syö, kun kilot istuu tiukasti ;)
2. Ihana, ihana aurinko! Mä vihaan kovaa pakkasta, mutta auringonpaiste tuo kyllä kevätfiiliksen ja eipä siihen enää nyt niin tuhottoman pitkä aika ole, kun ilmojen pitäisi alkaa lämpeämään. Tule tänne, kevät <3


Kuten aiemmin sanoinkin, tämä viikko on lepäilty ja ensi viikolla ollaan sitten taas toivon mukaan ahkerammin kuvioissa mukana. Meillä oli ihanan rento viikonloppu mökillä perheen kesken ja siitäkin tulen kirjoittelemaan pian lisää, Isla pääsi ekaa kertaa Stigan kyytiin ja kyllä oli likka innoissaan! Yritän ehtiä kirjoittelemaan ensi viikon aikana myös uudesta turvaistuimesta, joka hommattiin muutama viikko takaperin, joten pysykäähän kuulolla! :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!