17.2.2014

Viikonlopun kuvia

Viikonloppu sujui taas rennosti mökkeillen, mutta kameraa en kyllä muistanut kaivaa kovinkaan montaa kertaa esille. Päivä päivältä valoisa aika pitenee, mutta silti ulkona on ankean harmaata, eikä se innosta juurikaan kuvaamaan. Muutamia kuvia tuli sentään otettua ja ajattelin jakaa ne nyt teidän kanssa! Isla oli lauantaina sitä mieltä, että ulkoilu on tyhmää ja neiti viihtyikin pitkät pätkät pulkassa. Sunnuntaina Islakin suostui touhuamaan enemmän ulkona, ennen kuin iltapäivästä lähdettiin ajelemaan kotia kohti. Me käydään yleensä parin viikon välein mökillä, mutta nyt taitaa tulla pidempi tauko, kun kahden viikon päästä ollaan Ylläksellä ja sen reissun jälkeinen viikonloppu vietetään varmaankin ihan oman porukan kesken kotosalla. 

Mun mielestä on ihanaa, että ainakaan tällä hetkellä kovat pakkaset ei oo meidän kiusana, vaan Islakin pärjää ulkona jopa välikausihaalarilla. Milolla on toki toppahaalari näillä keleillä ulkona, sillä jäbä istuu rattaissa ja viettää usein ulkoiluhetket nukkuen toisin kuin Isla, joka touhuaa ja liikkuu koko ajan. Kevät, tule jo!2 kommenttia:

  1. Nyt heti on pakko kysyä että minkä merkkinen toi Islan haalari on?? Näyttää just semmoselta kankaalta mitä haluan meidän tyypin keväthaalarin olevan! :) Nyt täytyy miettiä kaikki vaatehankinnat tarkkaan, kun Jäbä lähtee 15.3 päiväkotiin!!!:o Ei voi enää ostaa "Tää on kivan näköinen"-ratkaisulla ;(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Islan haalari on viime syksynä ostettu Name It:stä ja on materiaaliltaan softshelliä. Mä oon tykännyt tosta kyllä älyttömän paljon! Kosteutta kestää mielestäni hyvin ja parin asteen plussallakin pärjää, kun alla on fleecetakki, sukkikset ja kollarit :)

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!