3.3.2014

Instaweek: 26

Tää ilta kului äidin kanssa Yatzya pelatessa, joten Instaweekin julkaisu siirtyi aavistuksen verran maanantain puolelle, jospa se ei ole niin vakavaa. Tällä viikolla Instagramissa onkin ollut iso kasa kuvia, kun reissussa on tullut kuvattua ahkerasti myös puhelimella. Kello on jo yks yöllä, joten pitänee lähteä treffaamaan Nukkumattia, jotta huomenna jaksaa sitten taas touhuta muksujen kanssa! Maanantain suunnitelmiin kuuluu ainakin vierailu kotieläinpihassa, Isla on varmasti innoissaan!


1. Keskellä yötä sattui tulemaan dokkari Scandinavian Hunkseista ja Miikan kanssa sitä tuijoteltiin, kun ei muutakaan tekemistä ollut :D
2. Päivän lärviä, joka kerrankin miellytti jopa omaa silmää!


1. Muistin pitkästä aikaa tuon trenssin olemassaolon ja koska keli oli niin lämmin, pystyi sen pukemaan heti päälle ilman jäätymistä. Vaikka kyseessä olikin vallan tavallinen päivä, jaksoin jopa laittaa kiharat, vaikka normaalisti en jaksa alkaa suoristusraudan kanssa tappelemaan.
2. Tein ensimmästä kertaa sipsejä kotona, kuten mainitsin aiemmin ja ne oli kyllä hyviä!


1. Vihaan pakkaamista. Tuossa on vasta osa muksujen tavaroista, huh! Uskomatonta, miten paljon sitä tarvitseekaan tavaraa mukaan, kun lähtee reissaamaan kahden pienen kanssa.
2. Vihdoinkin matkalla! Milo oli vähän ihmeissään, kun kun lähdettiinkin papan ja mummon autolla liikenteeseen.


1. Ehdittiin ajaa jopa 7km, kunnes Milo sammui. En valita!
2. Isla sinnitteli vähän pidempään ja jaksoi istua 40km kyydissä, kunnes uni vei voiton.


1. Pysähdyttiin Pulkkilassa syömään ja samalla reissulla muksut saivat purkaa vähän virtaa leikkipaikalla. Kyllä vaan pienestä voi olla lapset innoissaan, leikkipaikka sai kummallekin hymyn huulille.
2. Siis onko ehkä coolein uikkari ikinä?! Anoppi kaivoi kätköistään Miikan 20 vuotta vanhan Retu-uikkarin Milolle ja se on edelleenkin ihan uudenveroisessa kunnossa! Meinasin tikahtua nauruun, kun näin tuon :D


1. Vihdoinkin perillä! Takana melkein 650 kilometriä ja meidän lapsi näytti siltikin suhteellisen tyytyväiseltä. 
2. Sumua oli aivan älyttömästi. Tässä vaiheessa näkyvyys oli jo hieman parempi, paria tuntia aiemmin ei meinannut edes tuohon autojen luokse nähdä.


1. Todistettavasti olen minäkin ollut ulkoilemassa! Toppahousut löytyi lähtöä edeltävänä päivänä, mitä sitä turhaan kiirehtimään :D
2. Äidin kanssa pitäis lähtee tiistaina katsomaan Sini Sabotage ja JVG, mitäköhän siitäkin tulee? No, ainakin liput on jo hommattu!


Sellainen on meidän Instaweek, hieman erilaisia kuvia kuin normaalisti! Tulevan viikon aikana Instagram päivittyy varmasti normaalia useammin, onhan täällä paljon enemmän kuvattavaa, kuin kotinurkissa. Pysykäähän kuulolla, yritän päivitellä huomenna meidän sunnuntain kuulumisia :)2 kommenttia:

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!