9.3.2014

Instaweek: 27

Huhhuh, reissu olis nyt takana ja Instagramiin on kertynyt aika paljon kuvia kuluneelta viikolta, kun ollaan oltu reissussa. Kirjoittaja ainakin on aika puhki viikon "lomailusta", mutta yritän huomenna palailla taas blogin puolelle, nyt kun ollaan jälleen kotinurkissa. Eilisen kymmenen tuntia tien päällä ei enää hirveästi houkuttanut purkamaan reissukamppeita, joten osa niistä odottaa edelleenkin purkajaansa. Jospa tää tästä, pakkaaminen ja tavaroiden purkaminen on mun mielestä vaan niin tylsää :D


1. Kirjoittelinkin jo aiemmin blogissa, että käytiin Konijänkän kotieläinpihassa ihastelemassa vaikka minkälaisia eläimiä. Oli aika hassua muuten nähdä kameli keskellä tuntureita ja lunta!
2. Kävin ekaa kertaa elämässä moottorikelkkailemassa ja oli kyllä aika huikeeta, vaikka tunturin päällä ei mitään nähnytkään, kun oli niin sumuista.


1. Onneksi sumua oli vain tunturin päällä ja hieman alemmaksi tullessa alkoi maisematkin näyttämään aika hyviltä!
2. Tyttöjen menojalkaa vipatti ja lähdettiin katsomaan Sini Sabotagea ja JVG:tä, kun mun isä jäi valvomaan muksujen unta.


1. JVG veti kyllä kovan keikan, vaikka en ehkä kovin fani olekaan. Saatiin tosi hyvät paikat lavan sivusta, eipä tarvinnut kuikuilla muiden olkapäiden yli ;)
2. Sinin vaatetus oli kyllä ainakin rentoa - harmi ettei kuvassa näy Adidaksen läpökkäitä, jotka kruunasivat asukokonaisuuden!


1. Ensimmäinen mäki kolmeen vuoteen ja hengissä edelleen! Päivä oli niin sumuinen, ettei tunturin päällä nähnyt oikeasti nenäänsä pidemmälle ja tuuli niin kovaa, että pystyssä pysyminen oli jo senkin takia vaikeaa. Aika ilkeesti puri viima naamaan, mutta lasit päässäkään ei voinut laskea, kun ilman niitäkään ei nähnyt muutamaa metriä enempää.
2. Milon tuleva kulkupeli? Laskin muksujen leikkipaikan luokse ja Milo oli heti ensimmäisenä testailemassa lautaa, saas nähdä tuleeko pojasta vielä lumitautailija ;)


1. Iskä kävi ostamassa liput Suvi Teräsniskan keikalle!
2. Sain Instagramissa atm-haasteen, jossa pitää kertoa kuvalla, mitä tekee juuri sillä hetkellä. Mä sain lapset juuri silloin nukkumaan, korkkasin yhden lonkeron ja houkuttelin äitiä pelaamaan Yatzya.


1. Just päikkäreiltä herännyt, mut silti nauratti! Milo roikkui sählykaukalon reunalla katsomassa, kun minä ja Isla pelattiin :)
2. Kyselinkin jo Instagramin puolella, että kenelle tää auto on tuttu. Napapiirin sankareistahan se on tuttu ja aika moni tuntui käyvän kuvaamassa tuota autoa, joka seisoo esillä Bar Kaapin edessä.


1. Päästiin Suvin kanssa yhteiskuvaan!
2. Perjantai oli koko loman ainoa päivä, jolloin näki aivan tunturin päälle asti. Onneksi, sillä perjantaiksi oltiin suunniteltu gondoliajelua muksujen kanssa ja siellä käytiinkin auringon paistaessa.


1. Kotia kohti!
2. Pitihän sitä käydä maistamassa ABC:n donitsia, nam!

Huh, olipas niitä kuvia paljon! Instagram lauloi aika ahkerasti loman aikana ja kuvia tuli otettua kameran lisäksi myös puhelimella tosi paljon. Reissu sujui ainakin tuhat kertaa paremmin, kuin osasin edes kuvitella ja vaikka eilen jouduttiin istumaan autossa yhtä kyytiä 660km, niin siitäkin selvittiin hengissä. Vaikka reissaaminen ja lomailu onkin kivaa, niin oli ihanaa palata kotiin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!