16.3.2014

Instaweek: 28

Tällä viikolla onkin jälleen palattu myös Instagramin puolella normaaliin arkeen ja kuvasaldo on huomattavasti pienempi, kuin edellisellä viikolla. Tuttuun tapaan sieltä löytyy jälleen lapsia, lapsia ja lapsia, sekä yksi video! Tänään en varmaankaan ehdi palailemaan enää niihin kummitytön synttäreihin, koska ajateltiin Miikan kanssa katsoa 8-pallo, onko kukaan katsonut sitä? Jospa huomenna ehtisin kirjoittelemaan myös synttäreistä!


1. Kuten jo aiemmin blogissakin kerroin, löysin ipanoille meidän K-kaupasta aika päheet aurinkolasit! Hintaa oli vajaa kuusi euroa kappaleelta, joten ei todellakaan paha siitä, että silmät saa suojattua kirkkaalta kevätauringolta. Laseja on ehditty jo testaamaankin ja Isla on totaalisen rakastunut omiin pinkkeihin laseihin, eikä haluaisi ottaa niitä pois sisälläkään. Harmi, että kumiset sangat antavat niin paljon periksi, ettei lasit meinaa pysyä päässä. Milo sen sijaan vihasi omia lasejaan, aivan niin kuin Isla viime kesänä. Jokusen kerran ne revittiin pois päästä, mutta ehkä ensi kesänä Milokin osaa arvostaa aurinkolaseja :)
2. Käytiin Milon kanssa korvakontrollissa ja jäbä ei ollut erityisen innoissaan siitä. Meidän omalääkäri ei korvia saanut katsottua, sillä vaikka kuinka yritin pitää Miloa paikoillaan, jäbä rimpuili ja raivosi niin kovasti, ettei korvien katsomisesta tullut mitään. Vasta sen jälkeen, kun paikalle haettiin vanhempi mieslääkäri, joka toimi rauhallisesti ja höpötti Milolle, alkoi homma sujumaan hieman paremmin. Terveen paperit tuli!


1. Ihana, ihana aurinko ja uusi huivi! Aurinko lämmittää kyllä kivasti, vaikka tänäänkin on ollut muutama aste pakkasta. Uskomatonta, miten paljon virtaa voikaan saada tuosta kirkkaasta pallosta taivaalla!
2. Täältä löytyy video vähän yliväsyneistä ipanoista tai lähinnä siis Islasta. Miten hauskaa voikaan olla, kun kuorma-auto lentää alas sohvalta? Hauskaa ilmeisesti :D


1. Käytiin tänään moikkaamassa mummia ja ukkia muutaman viikon tauon jälkeen ja tuliaisiakin saatiin Kanarialta asti! Yritän niitäkin ehtiä esittelemään ensi viikolla blogissa :)

Nyt kutsuu sauna ja sen jälkeen leffaa oman kullan kainalossa. Nyt, kun yhteistä aikaa ilman lapsia ei ole lainkaan viikolla, osaa arvostaa näitä viikonloppuja, kun on edes muutama tunti iltaisin sitä yhteistä aikaa :) Kivaa sunnuntaita, toivottavasti teilläkin on ollut mukava viikonloppu!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!