6.3.2014

Keikkaa ja ulkoiluaVihdoinkin sain raivattua pienen kolon blogihommille, sillä tänäänkin on ollut aika kiire päivä, vaikka ei laskemaan mentykään. Ulkona on tosi kurja tuuli (jopa gondolihissi on tuulen takia suljettu) ja alijäähtynyt tihkusade jäädyttää jopa vaatteet ihan tönköiksi, liukkaudesta puhumattakaan. Siitäkin huolimatta me ollaan ulkoiltu tänään lasten kanssa kaksi kertaa - pulkkailtu, laskettu liukumäestä, pelattu sählyä ja käpötelty ympäriinsä nukkuvat lapset pulkassa. 

Kuten aiemmin mainitsin, otettiin me äidin kanssa vapaata tiistai-iltana ja lähdettiin katsomaan Sini Sabotagea ja JVG:tä lasten mentyä nukkumaan. Meillä oli tosi hauskaa ja oli kivaa viettää muutama tunti laatuaikaa huoneiston ulkopuolella. Mä en fanita erityisemmin sen enempää JVG:tä (vaikka toisinaan kuuntelenkin) kuin Sini Sabotageakaan , äiti vielä vähemmän, mutta siellä me heiluttiin pitkä tovi ihan lavan vieressä ja napsin kuvia puhelimella sen minkä ehdin, jotta saisin edes muutaman onnistuneen kuvan. Sini Sabotagen kanssa lavalla oli Idolsista tuttu Alma Miettinen, mutta koska mä en ole kyseistä ohjelmaa katsonut, piti mun hieman googlailla asiaa. Keikalla näin myös pari tuttua Kuopiosta, kivaa oli nähdä näinkin kaukana kotoa :)Keikan jälkeen vietettiin hetki nightclubin puolella, kunnes siirryttiin alakerran pubin puolelle juomaan vielä yhdet ja sitten hipsittiinkin huoneistoon takaisin puoli kahden jälkeen. Mun mielestä on tosi kätevää, että meidän huoneisto on samassa talossa Taigan kanssa, jossa keikka oli. Ulko-ovelta ravintolan ovelle on ehkä viisi metriä, joten ei huolta narikkamaksuista ja taksista, kätevää. Siitä on jo vuosia, kun edellisen kerran olemme olleet Ylläksellä, mutta aina aiemmin ollaan olti kauempana rinteistä, mökissä. Toki huoneiston viikkohinnalla saisi paljon isomman mökin, mutta on se vaan kätevää, varsinkin lasten kanssa, kun kaikki on lähellä ja ahkerassa käytössä olleeseen leikkipuistoonkaan ei ole kuin muutaman sadan metrin matka. 

Koska nyt on jo torstai ja lähtö kotia kohti tapahtuu lauantai-aamuna, alkaa loma olemaan jo hyvinkin loppusuoralla. Paljon on ollut tällä viikolla ohjelmaa, mutta leikkipuistoonkin ollaan ehditty joka päivä vähintään kerran, useimmiten kaksi kertaa. Mä olen normaalisti tosi laiska ulkoilemaan, varsinkin talvisin, eikä me kyllä lähes ikinä saada aikaiseksi, että ulkoiltaisiin aamu- JA iltapäivällä. Tähän pitää kyllä saada muutos kotiin mennessä, nyt kun mulla on vihdoinkin ne toppahousut ulkoilua varten ja tänään tilasin H&M:ltä uuden laskettelutakin. Tosin, kotona taitaa olla jo aikamoiset loskakelit, kun täällä on vielä ihan täysi talvi :)


Tänään oliskin vuorossa sitten vähän toisen musiikkityylin keikka, kun vuorossa on Suvi Teräsniska! Kyllä, mä olen aika lailla kaikkiruokainen mitä musiikkiin tulee :D Laitetaas loppuun vielä lyhyt video tiistain keikalta! Laatu kannattaa muistaa muuttaa 720p tai 1080p, jotta jotain näkyykin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!