5.3.2014

Moottorikelkkailua
Silloin, kun Ylläksen matkaa suunniteltiin, ilmoitin haluavani ehdottomasti moottorikelkkailemaan. Mä en ole koskaan päässyt ajamaan moottorikelkalla, kyydissäkin olen istunut vain yhden mäen verran ankkurihissin ala-asemalta yläasemalle. Olen jo pitkään haaveillut moottorikelkkailusta, mutta sopivaa tilaisuutta ei ole löytynyt ja kelkan vuokraaminenkaan ei ihan ilmaista ole.

Aiemmin tällä viikolla etsin tietoa kelkkoja vuokraavista paikoista ja iskä soitti sitten yhteen paikkaan ja varasi meille kelkan. Vedettiin maailman tyylikkäimmät kelkkavarusteet päälle, saatiin opastus kelkan käyttöön ja sitten lähdettiinkin matkaan. Iskä lähti ajamaan, mutta muutaman sadan metrin jälkeen totesi, että tässä on sopivan tasaista, jotta voit sinäkin kokeilla kelkkaa. Noh, mähän kokeilin ja ajoin reilun puolitoista tuntia sen jälkeen, iskä ei enää kelkan rattiin päässyt kun mä innostuin :D Ensimmäisenä ajettiin Yllästunturin päälle, mutta ulkona oli jälleen niin sumuista, ettei huipulla nähnyt yhtään mitään. Vähän alempaa sai hiukan maisemiakin kuvattua, vaikka olisihan keli tietysti parempikin voinut olla. Sen jälkeen käytiin ajelemassa Ylläsjärvellä ja vähän siellä sun täällä, hauskaa oli!

Tää oli nyt tällainen pikapäivitys, koska mua väsyttää aika paljon, kun kello alkaa lähestymään puolta yötä. Eilen oltiin äidin kanssa kahtomassa Sini Sabotagea ja JVG:tä, tänään kävin lautailemassa muutaman vuoden tauon jälkeen, joten kiirettä on pitänyt pari päivää. Yritän päivitellä mahdollisimman pian kuvia tänne keikalta ja rinteestä! Milo oli tänään ensimmäistä kertaa pulkkamäessä ja voi että meidän pikkumies tykkäsi siitä! Milo tykkää olla myös hirmuisesti pulkan kyydissä, kunhan saa maata pulkassa mahallaan ja tutkailla maisemia :)

P.S. Meidän pieni mies 9,5kk otti tänään ensiaskeleensa!! Kolme askelta ja naamalleen äidin syliin - hirmuista vauhtia nuo kyllä kasvaa <3


2 kommenttia:

 1. Moottorikelkkailu on ihan parasta! Meillä on oma kelkka, niin mökillä järven jäällä on niin rentouttavaa ajella ja katella maisemia! :)

  Ihana iso mies Milo<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli kyllä ihan huikeaa! Oon vähän kade sulle, kun meillä ei oo omaa kelkkaa :D

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!