3.3.2014

PulkkamäessäKuten viime yönä lupailinkin, nyt olisi vuorossa meidän sunnuntain kuulumisia! Mulla on mennyt jotenkin ajantaju ihan kokonaan reissussa ollessa ja koko eilisenkin tuntui siltä, että on lauantai. Normaalisti sunnuntai on meillä päivä, jolloin voi viettää koko päivän yökkäreissä, jos siltä tuntuu ja muutenkin otetaan rennosti. Koska eilinen ei tuntunut lainkaan sunnuntailta, oltiin me kyllä ihan superahkeria ainakin ulkoilun suhteen! Aamupäivällä käytiin laskemassa mäkeä Islan kanssa ja touhuttiin muutenkin lastenalueella, jonka jälkeen käytiin vielä pieni lenkki rattailla heittämässä. Takaisin tullessa Isla alkoi nukahtelemaan rattaisiin ja mun oli pakko ottaa likka syliin, ettei nukkuis ulkona päikkäreitä, vaan säästäis ne sisälle. Isla sammuili sylissäkin, joten nostin likan olkapäille tutkimaan maisemia. Jyrkkä, pitkä ylämäki ja 12 kiloinen lapsi = mulla on hartiat ja niska aikalailla hajalla, reidet ja pohkeetkin tuntee tehneensä jotain :D Iltapäivästä käytiin taas laskemassa mäkeä ja sen jälkeen Isla ja Milo otti päikkärit pulkissa, kun käytiin vähän kävelemässä.

Tuolla lastenalueella on sellainen mattohissi, josta Isla oli ihan ihmeissään, eihän se tuollaista ole ennen nähnyt. Ensimmäisellä kerralla likka halusi koko ajan matolta pois, mutta seuraavilla kerroilla hissi ei pelottanut enää ollenkaan! Eilen oltiin aamulla ensimmäistä kertaa tuolla lastenalueella, joten Isla oli vähän varautunut ja ei alkanut omatoimisesti touhuamaan oikein mitään. Iltapäivällä paikka oli jo tuttu, joten Islakin innostui enemmän tutkimaan ja touhuamaan. 

Me lähdetään ihan kohta käymään kotieläinpihassa, saas nähdä mitä Isla tuumaa eläimistä, joita ei ole ennen nähnyt. Koirat, kissat, puput ja hevoset on tuttuja, mutta entäs kun näkeekin lähietäisyydeltä kamelin tai strutsin? Kivaa maanantaita, nyt pitää rientää!2 kommenttia:

 1. Olet sinä Sanni ihan Islan kanssa ihan samannäköisiä (: Kuin kaksi marjaa! Ja kivoja/ihania kuvia! (:

  Pitäkää hauskaa lomalla! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, hauskaa on kyllä ollut! Mä en osaa mitenkään erottaa, että kenen näköä Islassa on, mutta moni on kyllä sanonut, että likka on alkanut muistuttaa enemmän minua :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!