19.3.2014

Synttärikemut

Jos nyt vihdoinkin saisin kirjoiteltua siitä viime lauantaista, kun oltiin koko porukalla juhlistamassa kummitytön synttäreitä! Oon nyt kolmena päivänä treenannut kotona lasten mentyä yöunille ja se haukkaa aika ison osan omasta vapaa-ajasta iltaisin, joten en eilen ehtinyt sitten postaamaan ollenkaan. Tänään oli vähän lyhyempi treeni ja hyvä niin, eipähän blogikaan kuole kokonaan ;)

Meidän kummityttö Aamu täytti viime torstaina jo 3 vuotta (mihin tää aika häviää?!) ja lauantaina oli sitten synttärikemujen vuoro. Me lähdettiin koko porukalla liikenteeseen, jottei synttäreiltä ainakaan menoa ja meininkiä puuttuisi ja olihan kyseessä kuitenkin meidän kummitytön lisäksi Islan ja Milon serkku. Mentiin kävellen, koska mun sisko asuu tuossa vajaan puolen kilometrin päässä ja ehdittiin just ja just kotipihasta pois, kun Islan valkeat sukkikset oli jo kuraiset, kun likka kompasteli omiin jalkoihinsa. Pikkujuttuja, näitähän sattuu! 

Aamu sai jo aiemmin blogissa esittelemäni vaatteet vaaleanpunaisessa lahjakassissa ja Isla meinasi muuttua kateudesta vihreäksi, kun kassi ei ollutkaan hänelle. Lauantain jälkeen kassin perään on kyselty useamman kerran, miten pienet voikaan muistaa tuollaisia asioita? Islalle oli kuitenkin ihan ok, että kassi annettiin Aamulle, kunhan muutamaan kertaan oli selitetty, että tänään on Aamun synttärit ja serkun lahjat ovat vaaleanpunaisessa kassissa. Mä jännäsin vähän sitä, että miten Milo jaksaa riehua porukan mukana, päikkärit kun jäi normaalia lyhyemmiksi. Taisi olla sen verran uusia ihmisiä ja mielenkiintoista tekemistä ympärillä, että väsymyksestä ei ollut tietoakaan ja känkkäränkkäkään ei tullut kylään kertaakaan. Isla touhusi synttäreillä kuin kotonaan, alkajaisiksi levitteli kaikki mahdolliset lelut kulkureitille eteisestä olkkariin ja sen jälkeen siirtyi levittämään tavaroita Aamun huoneeseen. Isla ja Milo leikki ihan normaaliin tapaan, ihan niin kuin oltais muuten vaan oltu vierailemassa serkkutytön luona, eikä synttäreillä :D 

Islakin sai maistaa pullaa, kun neiti sen oma-aloitteisesti tarjoilupöydästä kävi hakemassa. En ehtinyt tarjoamaan Islalle mitään herkkuja, sillä likka kävi hakemassa pullan oma-aloitteisesti pöydästä heti, kun silmä vältti ja sen jälkeen käveli mun luokse pullaa mutustaen, ylpeänä omasta oveluudestaan... 

Synttärisankarille maistui ainakin herkut, mutta leikkiminen kolmen serkkutytön ja yhden -pojan kanssa ei oikein kiinnostanut, mun olisi pitänyt koko ajan hoitaa Aamun kanssa nukkea. Isla sen sijaan leikki Aamun serkkujen kanssa sulassa sovussa, vaikka ovat vain kerran aikaisemmin nähneet vuosi sitten. Milo viihtyi tuttuun tapaan omissa oloissaan ja varsin tyytyväisenä rikkoi legorakennelmia Aamun huoneessa yksikseen, kun kaikki muut olivat olkkarissa. Milo on ollut jo pitkään sellainen, että saattaa pitkän aikaa touhuta yksikseen esimerkiksi muksujen huoneessa, kun taas Isla ei oo ikinä tykännyt leikkiä yksin. Saas nähdä, muuttuuko tilanne ajan saatossa :)

P.S. Malli ei suostunut poseeraamaan ilman harjaa ja selvityssuihketta, 
joten tällä kertaa mukana on kuvausrekvisiittaa.2 kommenttia:

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!