6.4.2014

Instaweek: 31

Moikka moi! Vihdoinkin raahauduin koneelle tekemään Instaweekin, on meinaan illalla ollut aika huono olo ja pelkään, että lähipiirissä kiertänyt mahatauti olisi tulossa tänne. Toivottavasti ei, sitä nyt vähiten ehkä kaipaisin. Jos huomenna on olo suinkaan parempi, yritän ehtiä kirjoittelemaan vähän ipanoistakin taas juttua ja mulla olisi hirmuinen kasa kivaa kuvamateriaalia lapsista, kunhan vain kerkeisin käymään ne läpi :) Nyt joka tapauksessa palataan taas Instaweekin pariin, joten tässäpä olisi! 


1. Voihan aprillipäivä ja Fairy. Kirjoitinkin jo blogiin postauksen liittyen kyseiseen episodiin ja tämä kuva on saman päivän illalta. Milo alkoi olemaan jo oma itsensä, mutta vasen silmä oli kyllä edelleenkin aika hurjan näköinen punaisuuden ja turvotuksen takia. Nyt on enää vain ihan pikkuisen turvotusta, jes!
2. Toisinaan mun iltapuuhat näyttää tältä, jos olen kovin ahkera. Onneksi Miika on illat töissä, sillä mä en vaan viiti heilua kenenkään muun nähden hiki hatussa, mieluummin teen sen yksin ja sälekaihtimet kiinni :D


1. Isla näyttää mun mielestä jo niin hirmuisen isolta tytöltä istuessaan isojen tyttöjen kiikussa niin totisen näköisenä - lapset kasvaa vaan ihan liian nopeasti! Onneksi Isla ei ollut koko aikaa sentään noin myrtsi, vaan oikeasti kiikkuminen oli kivaa ja sai hymyn huulille. Mä olin vaan jälleen kerran liian hidas ottamaan kuvaa lapsen riemusta, jota kiikkuminen saa aikaa - joka kerta :)
2. Kaksi minuuttia edellisen kuvan jälkeen rattaissa ja kaikkialla muuallakin näytti tältä. Aurinko meni yhtäkkiä pilveen ja taivaalta alkoi satamaan lunta, joka näytti tosin erehdyttävästi styrox-palleroilta. On tämä Suomen kevät sitten ihanaa aikaa, koskaan ei voi tietää mitä taivaalta tulee seuraavaksi <3


1. Aamun raivarit nro. 1. Sain kerrankin laitettua Islalle saparot ja kun pyysin likkaa kääntymään, jotta saan saparoista kuvan, niin alkoi hirmuinen ulvominen ja kyynelten valutus. Kyllä, taaperon elämä on joskus tosi tosi rankkaa. Ja voin vannoa, etteivät noi jääneet päivän viimeisiksi raivareiksi ;)
2. Dolce Gusto ja sillä tehty kaakao = silkkaa rakkautta <3 Onneksi kaakaolla tulee herkuteltua korkeintaan muutaman kerran viikossa ja harvinaisena herkkuna saa pysyäkin, tuskin se sieltä ihan terveellisimmästä päästä on.


1. Siis oikeesti, voiko tollaista irvistystä ottaa edes tosissaan? :D Jos Isla on hyvällä tuulella, niin likka irvistelee pyydettäessäkin, mutta huonolla tuulella vain pyöritellään päätä, eikä irvistetä vaikka kuinka nätisti pyytäisi. Toisinaan Isla haluaa itse, että otetaan kuva ja sitten ilveilee kameralle juuri tuolla tavalla!
2. Muksujen päiväunet ja äidin salainen nautinto. Tai sitten ei. Just kun sain jätskipaketin kaivettua pakkasesta, Isla ilmestyi omasta huoneestaan. Tietenkin heti kuului, että "maistaa, maistaa, maistaa...", se kun on meidän uusi hittisana. Onneksi Isla ei vielä sokerisen päälle ymmärrä niin paljoa kuin ehkä myöhemmin ja sain likan lahjottua piirretyillä - ihanan helppoa! Mä sain syödä rauhassa jätskiä ja Isla sai katsoa piirrettyjä ;)


1. Ei ole ensimmäinen, eikä varmasti viimeinen kynsikuva Instagramissa. Toi pinkki on vaan niin pop ja mun mielestä vaaleat sävyt on aika laimeita. Jollekin ne sopii, mutta mä mieluummin vedän överiksi tässä asiassa ja mitä räikeämpi, sen parempi. Jos mukana on vielä glitteriä = tuplasti parempi!


Nyt käperryn Miikan kainaloon katsomaan telkkua ja toivon, että tää etova olo häipyisi mahdollisimman nopeasti ja ei tosiaankaan tarviis sairastua siihen kurjaan mahatautiin :( Mut ihanaa sunnuntaita teille, toivottavasti kukaan ei makaa juuri tällä hetkellä mahataudin kourissa!4 kommenttia:

 1. Täälä kans pelätään kovasti samaista tautia, kun se on nyt kiertäny tääläkin melkein koko lähipiirin. :( toivottavasti ohitetaan mahatauti kun se ei oo kiva juttu jos se tulee meidän kuukauden ikäselle poitsulle! :/

  -Riikka

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä ja Miika ollaan oltu viimeksi jouluaattona 2012 mahataudissa, sen jälkeen ollaan säästytty (toistaiseksi). Jospa tekis säästyisitte siltä, ei oo nimittäin lainkaan kiva tauti! :(

   Poista
 2. Meillä oli just viikolla pikkumies mahataudissa viis päivää. Huh. Onneksi on jo ohi! Ja pitää vain toivoa, että vanhemmat säästyy siltä. Inhottava tauti, varsinki lapsilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi, teillä on sairastettu pitkään :( Toivottavasti teille muille ei tulis, aika kurjaa lastakaan hoitaa, jos itse on kipeänä.

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!