9.4.2014

Keskiviikon kootutEhdinpäs vielä tänään kirjoittelemaan, vaikka Isla ei meinannut millään alkaa nukkumaan ja pomppasi sängystä useamman kerran pois. Islahan on nukkunut jo pitkään isojen tyttöjen sängyssä, mutta edelleenkin likka tulee jokusen kerran pois sängystä, ennen kuin rauhoittuu unille. Toisinaan jää kerrasta peiton alle pupu kainalossa, mutta useimmiten tulee sängystä pois muutamasta kerrasta jopa kymmeneen kertaan. Innolla odotan aikaa, kun Milokin siirtyy pinnasängystä pois ja ipanat keksii yhdessä vetää rallia ennen unia :D Huh, onneksi sen aika ei ole ihan vielä! Onko muiden lapset harrastaneet pitkäänkin sängystä pomppaamista?

Meillä oli tänään taas herätys seiskan aikaan normaalin kasin sijasta, tällä aikataululla on jo useampi aamu menty. Mä en ollu aamusta ehkä kaikista iloisimmalla tuulella, koska kuten aiemmin kirjoitinkin, en ole tosiaankaan mikään aamuvirkku. Kaikkeen onneksi tottuu ja päivä meni ihan kivasti, kunhan sai itsensä liikkeelle ja ulos. Milo tekee ylös neljää hammasta ja on herännyt aamuisin tosi kärttyisenä,  joten en tiedä voisiko aikaistuneet aamut olla yhteydessä uusiin legoihin, joita ilmestyy nyt ylös. Oltiin aamulla jo heti yhdeksän jälkeen ulkona ja tuttujakin nähtiin puistossa :) Kuten olen sanonut, oon tosi laiska lähtemään aamulla ulos ja usein ulkoilu suoritetaankin iltapäivällä. Oon nyt yrittänyt tsempata kyseisen asian suhteen ja useasti ollaan oltu puistossa aamulla ensimmäisiä!Mä kävin iltapäivästä kaupungissa pyörähtämässä ja kerrankin ostin jotain vain ja ainoastaan itselleni. Aina, kun käyn kaupoilla, niin mukaan tarttuu jotain myös lapsille ja sen takia välttelinkin lastenvaateosastoja tänään parhaani mukaan. Itselleni löysin bleiserin, jota itse asiassa olinkin etsimässä - ei siis edes mikään heräteostos, kuten tapana yleensä on. Mulla on ennestään yksi bleiseri, mutta sitä ei oo tullut pahemmin käytettyä, kun on väärän mallinen ja värikään ei oikein miellytä. Noh, se on ollut taas näitä pakkosaada-juttuja, jotka on hankittu hetken mielenhäiriössä. Nykyään yritän miettiä ostoksia tarkemmin ja saatan pohtia päivän jos toisenkin, etten tekisi hutiostoksia. Yritän muistaa kuvata sen bleiserin tännekin jossain vaiheessa!

Nyt kun vauhtiin on päästy ja postauksessa ei tunnu olevan lainkaan punaista lankaa, niin kerrottakoon vielä, että illasta mun porukatkin tuli käymään pikaisesti - kyllä Islallakin taisi olla jo ikävä mummoa! Mun äiti toi lapsille kaksi minikaulinta ja piirustustaulun, kun oli kotona vähän tyhjennellyt laatikoita ja todennut noi ylimääräisiksi. Ilta oli pelastettu, kun Isla piirteli itsekseen kolmen vartin verran ja Milo touhusi kaulimien kanssa. Mä sain rauhassa tiskata ja luonnostella jopa tätä postausta, se jos jokin on kyllä harvinaista! Yleensähän mä kirjoitan postaukset yhdeltä istumalta, kun lapset on menneet yöunille, sillä päivän aikana aikaa kirjoitteluun ei ole. Kerrankin näin, ehkäpä ehdin vielä illan aikana käymään läpi vanhoja kuvia niitä kuvakoosteita varten :)

Se ois nyt moikka! Huomenna saan erään ystävän kahvittelemaan pitkästä aikaa ja vaikka Whatsapp laulaakin useamman kerran viikossa, ei se korvaa liveseuraa ja sen takia odotankin huomista jo innolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!