15.4.2014

Kuvafiilistelyä: Minä ja Miika

Selasin viime viikolla monen monta tuntia vanhoja kuvia, joita multa löytyy ulkoisen kovalevyn uumenista ja tuolloin kyselinkin teiltä, että haluaisitteko tekin nähdä joitakin kuvia. Monen monta myönteistä kommenttia tuli sieltä suunnalta, joten aloin kahlaamaan läpi tuhottoman paljon kuvia huomatakseni, että minusta ja Miikasta on yhteiskuvia vieläkin vähemmän, kuin muistelin. Tähän postaukseen ei löytynyt kovin montaa yhteiskuvaa, kun en halunnut julkaista samoja, jotka näkyvät jo täällä. Kolme yhteiskuvaa on aika säälittävän vähän, mutta sen vastapainoksi kaivoin vanhoja kuvia sekä itsestäni, että myös Miikasta. Jonkun verran vanhoja kuvia minusta löytyy myös tästä toivepostauksesta. 

Jännää, miten näin vuosienkin jälkeen muistaa kuvien avulla esimerkiksi sen, missä ja milloin jokin tietty kuva on otettu. Kuvia katsellessa laitoin myös pakostikin merkille sen, että hiustyylikin on näemmä vaihdellut aika moneen kertaan ja on ollut niin blodia, ruskeaa kuin mustaakin, pituuttakin aika lyhyestä pitkään. Mä en vaan viihdy yleensä tietyssä hiustyylissä kovinkaan pitkään, kunnes haluan taas jotain muutosta :D

Ajattelin fiilistellä vielä vähän raskausajan mahakuvia, sekä Islaa ja Miloa kuvafiilistely-postauksien muodossa, joten jatkoa on luvassa, kunhan ehdin käymään kuvia läpi! :)


4 kommenttia:

 1. Voi ihania kuvia! Sanni olet kyllä ihan muuttunut vuodelta vuoseen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tuota aika paljon tullut muututtua tässä vuosien aikana, kaikin puolin :)

   Poista
 2. Voi tuota sinun pallopäätä ;)

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!