8.4.2014

KuvafiilistelyäSiinä ne on, rakkaimmat. Mun perhe. Toki on muitakin rakkaita ja tärkeitä ihmisiä, kuten omat sisarukset, vanhemmat ja ystävät. Toisinaan mä harmittelen sitä, että tulee kuvattua liian vähän Miikaa lapsien kanssa. Harmittelen, että viimeisimmät yhteiskuvat koko perheestä taitaa olla viime kesältä, Milon ristiäisistä ja meidän häistä. Olishan mulla se jalustakin, mutta ei sitä muista koskaan viritellä ja hankalaa saada koko perheestä kuvaa kerralla, lapsetkin viipottaa aina ympäri kämppää ja Miika haluaa useimmiten vain irvistellä kuvissa. Onneksi edes lapsista on paljon kuvia, ne on kuitenkin vain niin pienen hetken tuollaisia vaahtosammuttimen kokoisia. Hävettää ehkä vähän tunnustaa, etten ole teettänyt lapsista edelleenkään kuvia. Materiaalia olisi tuhansittain koneella, mutten ole saanut aikaiseksi tarttua tuumasta toimeen ja alkaa käymään läpi niitä kaikkia kuvia vajaan kahden vuoden ajalta. Minulla ja Miikallakin on yhteistä historiaa vajaan neljän ja puolen vuoden ajalta, pitäisi niistäkin hetkistä teettää kuvia. Ehkä mä vielä joku päivä otan itseäni niskasta kiinni ja tilaan niitä kuvia ja ostan niille kivat kansiot. Siihen asti selaan haikeudella kuvia koneelta ja yritän muistaa siirtää ne myös ulkoiselle kovalevylle, jotta olisivat kahdessa paikassa tallessa.

Toisinaan jään selailemaan pitkäksi aikaa vanhoja kuvia. Kuvia Islasta, joka oli niin säälittävän kokoinen rääpäle ja hukkui 50-senttisiin moniraitasukkiksiin sairaalasta lähtiessä. Kuvia Milosta, joka oli vielä siskoaankin pienempi, eikä jaloissakaan ollut niitä vauvoille tyypillisiä michelinmakkaroita. Kuvia minusta ja Miikasta ennen lapsia, kun oltiin nuoria ja vastarakastuneita. Kuvia mun ja Miikan yhteisistä vuosista, kuvia siitä kun meistä tuli perhe. On onni, että on olemassa blogi, sillä ilman sitä tuskin olisin kuvannut lapsiakaan niin paljoa. Islasta on paljon enemmän vauvakuvia, kuin Milosta, sillä kahden lapsen kanssa ei ehdi kuvaamaan niin paljoa. Silti niitä kuvia on paljon, todella paljon. Jokaiseen kuvaan liittyy muistoja ja kuvien avulla muistaa hetkiä, jotka olisivat muuten jo unohtuneet. 

Mä selailin eilen taas pitkästä aikaa kuvia ja ajattelin, 
että kiinnostaisiko teitä jos mä kokoaisin muutaman kuvakoosteen vuosien varrelta?


16 kommenttia:

 1. Oo, kuvakooste kuulostaa kivalta! :)

  VastaaPoista
 2. Todellakin! Itse samalailla fiilistelen kuvien kanssa. Olen saanut niitä jopa teetettyä kuviksi, mutta kansioihin ne kumma kyllä eivät vielä ole päätyneet... ehkä joskus sitten :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mutta sullahan on homma jo puoliksi tehty, mulla vasta suunnitteluvaiheessa ;)

   Poista
 3. Ihania kuvia, lapset isänsä kanssa (: ..ja todellakin kiinostaisi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on kivaa ottaa kuvia lapsista ja Miikasta, itse viihdyn paremmin kameran takana, kuin kuvattavana :)

   Poista
 4. onko Miika kasvattanut partansa takaisin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuten kuvista näkyy, niin juu, ei se osannut ilman sitä elää :D

   Poista
 5. Täällä toinen joka voisi fiilistellä vanhoja kuvia ties kuinka kauan. Harmittaa, että joiltain ajanjaksoilta on niin vähän materiaalia, esim. mun ja miehen alkutaipaleelta vaikka (tai oikeastaan KOSKA) opiskeltiin juuri silloin valokuvausta molemmat. :D

  Musta olisi ainakin kiva nähdä kuvakoosteita! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta ja Miikastakin on tosi vähän kuvia vajaan neljän ja puolen vuoden ajalta, harmi kyllä :(

   Poista
 6. kuvakoosteita tulemaan, ehdottomasti!! :)

  VastaaPoista
 7. Kivoja kuvia, ja kiinnostaa nuo kuvakoosteet! :)

  VastaaPoista
 8. Kiitokset kaikille kommenteista! Ilmeisesti kuvakoosteet kiinnostaa sen verran, että yritän niitä saada mahdollisimman pian blogiin asti, kunhan ehdin käymään kuvia läpi :)

  VastaaPoista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!