11.4.2014

Liian ihania lastenvaatteita

Kävin tuossa läpi maaliskuun kuvia ja huomasin, että aika monet ostokset on jääneet esittelemättä blogissa. Vaikka täällä ei olekaan näkynyt lastenvaatteita hetkeen, niin se ei ole suinkaan tarkoittanut sitä, ettenkö olisi shoppaillut - en vain ole muistanut esitellä ostoksiani ;) Korjataanpa siis tämä asia ja laitetaan esittelyyn useampi ihanuus, joita olen tässä lähiaikoina hamstrannut! Itse asiassa vaatteita oli niin iso kasa, että taidan julkaista kaksi postausta, joista toinen tulee tässä lähipäivinä. 

Kaikki postauksessa esitellyt vaatteet ovat Lindexiltä, kun tein sinne täsmäiskun juuri sopivasti löytääkseni kasan ihania vaatteita alerekistä. Onneksi sain juuri myytyä lasten entisiä vaatteita pois, jotta on tilaa taas uusille. Pidemmittä puheitta, isketäänpäs kiinni ostossaaliiseen!


Tismalleen samanlaiset mustat farkkuleggarit Islalla onkin jo koossa 92cm ja nyt kun löysin nuo alennuksesta koossa 104cm, en voinut vastustaa kiusausta. Tykkään mallista ja yksityiskohdista, vinkkinä voisin sanoa että nämä on aika naftia mitoitusta ja lahkeiden suut on tosi kapeat. Milolle löysin ihanat farkut koossa 86cm, siinä koossa meillä ei housuja ollutkaan kuin muutamat ennestään.  


Vasemman puoleiset farkut ovat saman malliset, kuin yllä esitellyt siniset, väri vain on eri. Nämäkin on kokoa 86cm ja menee Milolle jo nyt, vyötärö vaan on vielä aika reilu. Mustat farkut on kokoa 92cm ja siellä ne kaapissa odottelee, että jäbä vielä vähän kasvaa. Isojen poikien puolelta löytyy niin ihania vaatteita!


Paita on kaapin perällä odottelemassa, sillä mun oli vaan pakko saada se, vaikka koko olikin 98cm. Jos Milo jatkaa hurjaa kasvutahtiaan, ei mene kauaakaan, kun paita on sopiva. Kyynärpäissä on yksityiskohtana paikat ja onhan toi nyt muutenkin aika kiva! Toppahousut on kokoa 92cm, joten menevät jommalle kummalle lapsista ensi talvena. Me saadaan itse asiassa muksujen serkulta tässä pian tismalleen samanlaiset ja saman kokoiset toppahousut, mutta onpahan sitten vaihtohousut ja eihän sitä tiedä, jos kumpikin käyttää ensi talvena samaa kokoa. Toppahousuille jäi hintaa muistaakseni noin 7 euroa, joten ei paha.


Kurarukkaset löytyi myös molemmille, Milolla kun sellaisia ei ennestään ollut ja Islalla edelliset alkoivat käymään pieniksi. Näissä on fleecevuori sisällä, joten kuluneen muutaman viikon aikana nämä on olleet kyllä parhaat hanskat muutamaan plusasteeseen. Satuin Lindexiin juuri sopivasti, kun tiettyjä ulkoiluvaatteita oli varustettu -50%-alelapulla ja näillekään ei jäänyt hintaa, kuin vajaa viisi euroa parilta.

Mun oli tarkoitus käydä Lindexillä vain ihan pikaisesti katsomassa, josko lapsille löytyisi jotain kivaa. Suureksi ihmetyksekseni alerekissä oli jäljellä vaikka mitä ihanuuksia, sekä ihan tarpeellisiakin juttuja, kuten nuo kurarukkaset ja toppahousut. Kuvista puuttuu vielä kahdet kurahousut, jotka nekin olivat puoleen hintaan. Osa näistä vaatteista oli tosiaan -50%, osa -70%, joten kaikkineen kauppaan meni noin vähän yli 80 euroa, kun vaatteiden ovh. olisi ollut melkein kaksisataa! Taputan itseäni olkapäälle ja kiittelen siitä, että onnistun yleensä tekemään aika hyviä alelöytöjä ;)

Onko muut tehneet hyviä alelöytöjä viime aikona vai satutteko paikalle 
juuri silloin, kun rekistä on viety parhaat päältä? 4 kommenttia:

 1. Täytyy myöntää että mä olen maailman huonoin ale-shoppailija! :D Mä en kestä sitä aleruuhkaa mikä on esimerkiksi joulun jälkeen :o Enkä kyllä nykyään edes oikein pääse yksinään shoppailemaan! Omat vaatteet alkaa kaikki olemaan 1-2 kokoa liian suuria et pitäis omaakin kaappia vissiin päivittää ;) Tosin taloduellinen tilanne ei meinaa antaa periksi siinäkään ja yleensä kun lähden itselle etsimään jotain niin ostan pojalle vaatteita. Kesäksi pitäis hamstrata shortseja pojalle.
  Ihania vaatteita kyllä oot taas löytänyt! Kovasti on samanlainen maku kuin mulla ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en yleensä tunge alennusmyynteihin pahimman ryysiksen aikaan, mutta silti olen onnistunut tekemään paljon hyviä löytöjä! Mä kans yleensä lähden etsimään itselle jotain ja takas tullessa huomaan ostaneeni jälleen vain lapsille vaatetta. On se kumma. No, ehkä me vielä joku päivä osataan shoppailla vaan itsellemme ;)

   Poista
  2. Mä tein edes vähän parannusta ja shoppailin netistä itselleni vähän uutta vaatekertaa ja tein oikeesti todella hyviä alelöytöjä!!:) Nyt vaan sit odottelemaan että ne saapuu! :D Ja mikä ihmeellisintä; en tilannu tyypille yhtään mitään!

   Poista
  3. Oho! Mä ostan myös yleensä alennuksesta, jos jotain itelleni ostan :D

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!