17.4.2014

Rakkaimmat korussa
Mä olen aika fiiliksissä nyt, kun tilaamani koru vihdoinkin saapui monen viikon odottelun jälkeen! Maaliskuussa huomasin Grouponilla tarjouksen hopeakaulakorusta omilla kaiverruksilla, mutta epäonnekseni myöhästyin ja diili oli myyty jo loppuun. Masennuin. Muutamaa päivää myöhemmin huomasin, että samasta korusta oli tullut uusi diili ilmeisesti kovan kysynnän vuoksi ja sain tilattua korun juuri ennen diilin loppumista. Se on siro, se on hopeaa ja tarpeeksi pieni arkikäyttöön - juuri sopiva tällaiselle, joka ei koruja osaa arkena pitää. Hopea värinä miellyttää mua huomattavasti enemmän, kuin kulta. Valkokulta on sitten asia erikseen, mutta keltakullasta en tykkää, en ole ikinä tykännyt. Tai no tykkään mä vähän, esimerkiksi takin tai laukun yksityiskohtiin kulta sopii hyvin, mutta ainakaan vielä tähän päivään mennessä en ole keltakultaisia koruja oppinut pitämään. Ehkä mä sitten, kun aikuistun ;)

Mulla on tässä vuosien varrella ollut useampi koru, joita olen pitänyt lähes koko ajan kaulassa, mutta osa on hukkunut jonnekin ja osa ei vain tunnu enää sopivilta itselleni. Ehkä juuri sen takia mulla ei ole pitkään aikaan kaulakorua ollut muuta kuin vähän juhlallisemmissa tilaisuuksissa, enkä enää oikein osannutkaan kulkea koru kaulassa. Yksi syy koruista luopumiseen on ollut myös se, että meillä on kaksi rakasta riiviötä, jotka eivät voi pitää näppejään irti koruista. Isla on jo sen verran iso tyttö, että osaa katsoa ja ihastella korua nätisti, Milosta ei tosin voi sanoa vielä samaa... 

Halusin koruun ehdottomasti rakkaimpien nimet, onhan ne mun elämän tärkeimpiä ihmisiä ja haluan heidän kulkevan koko ajan mun matkassa, minne ikinä menenkään. Kaulakoru on kooltaan aika pieni ja sen ansiosta kolme kaiverrettua nimeä korussa ei näytä hölmöltä, toisin kuin isomman korun kanssa. 

Mä olen vaan niin rakastunut <3

P.S. Jos muistan, niin yritän tämän päivän ajan kuvata materiaalia taas päivä kuvina-postaukseen! Aiemmat on kuvattu puhelimella, tänään ajattelin panostaa ja raahata kameraa mukanani koko päivän. Saas nähdä, miten onnistun, sillä yleensä unohdan kameran olemassaolon jossain vaiheessa päivää ;)10 kommenttia:

 1. Nätti koru! <3 mistä sait tilattua tuollaisen? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jos en väärin muista, niin se oli Silvexcraft Design, mistä koru tuli. Grouponin kautta tilasin, kuten jo mainitsinkin :)

   Poista
 2. MÄÄÄÄÄKIN HALUUN!!! tosin tietysti eri nimillä :D
  Todella kaunis koru ja ihana ajatus. Mulla on tyypin ja miehen nimi tossa nominationissa vaan mutta toi koru on kyllä eri hieno!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toi koru on kyllä superihana ja just passeli malliltaan mulle, ei liian pramea :)

   Poista
 3. Ihana, tahtoo myös! Hei, tuu kurkkaamaan blogissa oleva lahjakorttiarvonta!!

  VastaaPoista
 4. Vastaukset
  1. Mä olen jo tosi pitkään halunnut korun kaiverruksilla, mutten oo tiennyt et millaisen ja kun tuo tuli eteen, niin totesin sen olevan ihan täydellinen!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!