12.4.2014

Sehän kävelee!

Mun oli ihan pakko kuvata teille video meidän pienen miehen kävelystä, joka on kuluneen viikon aikana kehittynyt ihan huikeasti! Aiemmin Milo otti vain muutamia askeleita, mutta nyt saatetaan kävellä jo monen monta metriä kaatumatta ja toisinaan meno on aika pelottavan näköistä, kun vauhti kiihtyy jo melkein juoksuksi asti. Isla otti ensiaskeleet 10 kuukauden ikäisenä, Milo 9,5 kuukauden iässä. Isla alkoi kävelemään enemmän 11 kuukauden iässä ja Milo nyt 10,5 kuukauden iässä, joten pikkuveli on siskoaan muutaman viikon edellä. Toisaalta ihan ymmärrettävää, kun isosiskon perään on niin hirmuinen kiire!


Meidän perheessä kaikki on lähteneet aikaisin kävelemään, mutta toisaalta Isla ei esimerkiksi puhu vielä niin paljon, kuin monet saman ikäiset, vaikka aika paljon höpöttääkin. Milollakaan ei ole vielä yhtään sanaa, mutta omaa höpötystä tulee kyllä paljon ja tuskin menee pitkään, että se ensimmäinen sana sieltä tulee :)

Minkä ikäisenä teillä on otettu ensiaskeleet? 
Entäs missä vaiheessa on alettu kävelemään useamman metrin matkoja?8 kommenttia:

 1. Ihana :') Onnea suuresta saavutuksesta!
  Nyt ihana jäädä odottamaan oman nyt 7kuisen samanlaista heilumista :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan se tosi ihanaa, kun lapsi oppii uusia taitoja, mutta jos Milo ei ois ihan vielä lähtenyt kävelemään, niin ei tarviis olla koko ajan sydän syrjällään :D

   Poista
 2. Ensiaskeleet otettiin tasan 9kk ikäisenä ja viikko siitä käveltiin :) Eli 9kk1vko :D Sen jälkeen onkin sitten menty sata lasissa... ;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Milokin otti ensiaskeleet jo yli kuukausi sitten, mutta intoa ei hommaan tuntunut olevan ja jäbä ei edes yrittänyt kävellä useampaa askelta ennen viime viikkoa. Nyt meno onkin sitten jo aika hurjaa!

   Poista
 3. Voi hitto, Milohan OIKEESTI kävelee!!! Iso poika<3

  VastaaPoista
 4. Miksei mulla näy video? Olisko missään youtubessa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Outoa, mulla näkyy niin puhelimella kuin läppärilläkin. Video löytyy osoitteesta https://www.youtube.com/watch?v=xhEFK-VHXEo :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!