4.5.2014

Isla...Isla...

... rakastaa tanssimista, mutta nolostuu jos joku katsoo.
... tykkää piirtämisestä, mutta laittaa mieluummin muut piirtämään kissoja ja pupuja.
... on vesipeto henkeen ja vereen, eikä meillä voi puhua suihkusta, saunasta tai ammeesta niiden oikeilla nimillä tai muuten likka on kylppärin oven takana vaatimassa pesulle pääsyä kellonajasta riippumatta.
... haluaa Milon joka kerta vessakaveriksi; "Milo potta, Milo potta".
... sanoo tomaatteja nakeiksi ja vaikka kuinka kerron, että kyseessä on tomaatti, niin likka jankkaa vaan nakkia.
... puhuu sujuvasti kahden, toisinaan jopa kolmen sanan lauseita ja kertoo jatkuvasti mitä joku tekee (äiti meikkaa, isi tiskaa, Milo nukkuu, mummo istuu etc.).
... tykkää seisoa tuolilla ja bongata ikkunasta autoja, junia, koiria ja ihmisiä. Päivän aikana Isla viettää tosi paljon aikaa ulos kyyläten.
... bongaa ikkunasta mielellään busseja ja nykyään ne tunnistetaan jo äänen perusteella, vaikkei bussia näkyisikään missään.
... tunnistaa mummon, mummin ja isin auton, kun sellainen pihaan kaartaa.
... kerjää aina muiden ruokia, vaikkei edes tykkäisi.
... rakastaa saunomista ja ottaakin mummon kanssa aina mökillä kovat löylyt ylälauteella.
... on tosi tarkka siisteydestä ja jos ruokaa tipahtaa lusikasta pikkuisenkaan pöydälle, täytyy se siivota ennen kuin syöminen voi jatkua.
... kyselee joka päivä monta kertaa kaikkien sukulaisten ja mun kavereiden perään, joita nähdään viikoittain. Lista on pitkä, mutta silti jokainen ihminen käydään yksitellen läpi ja mun pitää kertoa, että missä kukin on.
... tykkää erityisesti kissoista, koirista ja pupusta. Osaa nimetä Hertta-koiran, sekä mun porukoiden kissat Miinan ja Lunan.
... esittelee Milon ensimmäisenä vieraille, vaikka tulija olisikin nähnyt Milon ainakin tuhat kertaa. Aivan sama onko kyseessä tuttu vai tuntematon, Isla haluaa esitellä Milon ensimmäisenä, jopa minulle tai isälleen, kun tullaan kotiin.
... vaatii Pikku Kakkosta jokaisen ruuan jälkeen, vaikka lastenohjelmia katsotaankin vain kerran päivässä.
... haluaa olla apuna koko ajan. Laittaa mielellään laatikoita Milon perästä kiinni, vie roskia roskikseen, pyyhkii pölyjä, imuroi ja tarjoaa omia leikkiastioitaan tiskattavaksi. Viidentoista vuoden päästä muistelen luultavasti kaiholla tuota ahkeruutta.
... rakastaa hevosia. Aiemmasta lempparieläin-kohdasta hepat unohtuivat, mutta hevoset on kyllä numero yksi meillä tällä hetkellä. Isla tykkää katsella hevosia ja ratsastaa, mutta pelkää silti olla hevosten lähellä :D
... varastaa aina Milon pupun unille, vaikka omakin olisi. Eihän se ole niin hyvä, kuin veljen haisulipupu.

Siinäpä muutama fakta meidän Islasta! Mulla on tullut monesti aiemmin mieleen, että pitäisi koota tällainen postaus, jossa on meidän likasta pientä nippelitietoa, joka ei ehkä muuten tule blogissa esille, mutta nyt kun aloin tätä kokoamaan, niin pää löikin yhtäkkiä tyhjää. Tulihan noita kuitenkin ihan hyvä lista, ehkä jossain vaiheessa on luvassa jatkoa tälle postaukselle :)12 kommenttia:

 1. Ihana postaus <3

  Jospa Islasta tulisi tanssija jos kerran tykkää tanssia ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mistäpäs sitä tietää, tällä hetkellä tanssiminen muiden nähden tuntuu vielä ujostuttavan ;)

   Poista
 2. Ihania nippelitietoja :) Rupesin miettimään oman Tyypin juttuja samalla ja samanlaisia juttuja on silläkin. Ikkunasta kytätään ulos paljon, tosin täällä maalla nyt ei liiku autoja kovinkaan paljoa saati busseja joten traktorit/muut koneet aiheuttaa sitten kauhean älämölön "ÄITI KATO!!!" :D Samoin käydään meilläkin läpi missä kukakin on ja jos sanoo että joku on töissä pitää sitten miettiä että mitä se siellä töissä tekee! Ja autot tunnistaa myös mikä on kenenkin. Viimeksi eilen ihmettelin, että kun Tyyppi katselee ulos ikkunasta ja hokee "Setän auto"... Hetken päästä tajusin että tarkotti rakennusmiesten autoa mistä oli juuri aikaisemmin ollut puhetta :D

  Voi miten söpöä tuo, että Isla tykkää tanssia mutta rupee ujostuttamaan jos joku katsoo :') Meillä raikaa Boom Kah aamusta iltaan ja miten voikin pienellä miehellä toi pepun sheikkaus olla hyvin hallussa!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hauskaa lukea, miten jollakin toisella lapsella on myös paljon samanlaisia tapoja :) Meillä kans papan traktori on kova sana ja sitä jaksetaan aina mökillä ihastella. Islakin tykkää Boom Kahista, mutta luojan kiitos sitä ei tarvii renkuttaa aamusta iltaan tai mä olisin aika hermoraunio :D

   Poista
 3. Muistan, kun joskus kirjoitit canvas-tauluista, ja tulit mieleeni heti, kun näin tämän -80% canvas-tarjouksen :-) http://landings.photobox.fi/v3/fi/sem-canvastaulu-2/?ps=1&kaClkId=140505121117462598#ectrans=1

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos vinkistä! Harmi vaan, että Milosta tarvittais saman kokoinen taulu kuin Islasta ja sellaista ei tuolta löytynyt (60x90) :(

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!