10.5.2014

Kuvafiilistelyä: Isla

Vuorossa olisi kolmas postaus kuvafiilistelyä ja tällä kertaa kurkataan Islan vauvakuvia. Miten joku onkaan voinut olla noin pienen pieni? Tässähän meinaa iskeä vauvakuume, kun katsoo noita pikkiriikkisiä jalkoja ja käsiä. Muistan kuin eilisen esimerkiksi sen, kun kotiuduimme sairaalasta. Islalla oli jalassa 50-senttiset moniraitasukkikset, jotka olivat aivan liian isot ja eivät meinanneet pysyä jalassa. Pipokin oli kooltaan 50cm ja pyöri päässä, kun oli niin reilu. Muistan tuon kuvaushetken viltin päällä, kun Isla nukahti tyytyväisenä kesken kaiken. Viltti oli viritelty roikkumaan kattolampusta ja siinä se rääpäle nukkui tyytyväisenä, ruokapöydän päällä. Viimeisenä oleva kylpykuva on minusta kaunis, vaikka salama vääristääkin värejä ja Islan silmänympärykset on punaiset huutamisesta, luojan kiitos koliikki on kummankin lapsen kohdalla taakse jäänyttä aikaa. On jännää, miten ihmismieli muistaa kuvien avulla paljon asioita, jotka olisivat muuten saattaneet jäädä jo unholaan. Nyt kuitenkin niiden kuvien kimppuun, ennen kuin alan lisää vetistelemään ;)

6 kommenttia:

 1. Näitä on todellakin ihanaa katsoa muutaman vuoden jälkeen ja tajuta miten pieni lapsi voi olla jo noin iso tyttö joka kasvoi kohdussa. :') ..Isla on aina ollut ihana ja söpö tyttö!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On tosi hurjaa kyllä ajatella, miten paljon lapsi kasvaa ja kehittyy vajaassa kahdessa vuodessa. Vaikka vauva-ajasta yrittikin nauttia täysillä, niin silti on aika haikea fiilis, että se on ollutta ja mennyttä. Mutta toisaalta, on ne taaperotkin aika ihania silloin, kun ei uhmaraivarit iske päälle :D

   Poista
 2. Voi mikä vauva! tuli kauhea vauvakuume näitä kuvia katsellessa! :'D ..Isla on kyllä niin suloinen lapsi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullekin iski kyllä ihan pienesti vauvakuume, kun näitä kuvia katseli, mutta toisaalta se vauva-aika on niin lyhyt ajanjakso elämässä :)

   Poista
 3. Mikä söpöliini! Pikkuvauvat on niin suloisia :)

  Mä oon myös huomannut ton, että kuvat auttaa muistamaan monta asiaa. Monet jutut ois auttamatta unohtuneet, mutta sitten näkee valokuvan ja muistaa, että vitsit tätäki on tehty. Hyvä syy kuvata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pikkuvauvat on kyllä ehkä suloisinta maailmassa! Onneksi on valokuvaus ja onneksi mullakin on ollut järkkäri jo monta vuotta, niin on saanut ikuistettua läjäpäin ihania kuvia lapsista :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!