2.6.2014

Paluu arkeen

Isla tuumasi, että koskee. Aivan varmasti. Mökillä kumppareita laittaessa oli 
tasapaino pettänyt ja likka oli horjahtanut suoraan rappusia päin :(

Paluu arkeen lapsivapaan viikonlopun jälkeen on tuntunut raskaalta, mutta silti niin ihanalta. Minä rakastan rutiineja ja täsmällisyyttä yli kaiken, joten nyt on taas tuttu ja turvallinen olo, kun lasten päivärytmi aikatauluttaa oman päivän. Olihan se kuitenkin ihanaa pitää muutama päivä vapaata lapsista ja ipanoillekin teki varmasti ihan hyvää saada pieni irtiotto vanhemmista ja kovasti olivat kuulemma nauttineet mökkeilystä.

Mäkkäri- ja Ikearuuat on nyt vaihdettu takaisin kotiruokaan, uunissa valmistui hornetteja ja hellalla jauhelihakeittoa, pyykkikone hurisee taustalla, aamu alkoi aivan liian aikaisin (klo 5.45), olen lohduttanut itkevää lasta, puhaltanut pipejä, tiskannut ja menettänyt hermoni. Kuulostaa aivan meidän arjelta. Nukuin kolmen tunnin päiväunet ja näin ollen kolmen ja puolen tunnin yöunilla alkanut päivä ei tuntunut enää laisinkaan niin pahalta. Lapset pääsivät ulkoilemaan serkkutytön kanssa lähipuistoon ja aika hurahti kuin siivillä, aurinko paistoi ja tytöt kiljuivat riemuissaan. Onneksi mun sisko jäi nyt kesälomalle, joten saadaan useammin puistoiluseuraa ja lapsetkin pääsevät leikkimään useamman kerran viikossa serkun kanssa. 

To do-lista tuijottaa jääkaapin ovessa vaativasti, joka nurkassa lojuu myyntiin meneviä tavaroita ja nukkumaankin pitäisi ehtiä joskus. Eiköhän tämä tästä, kunhan vain lapset nukahtaisivat aina yhtä kiltisti kuin tänään (tasan klo 20.00) ja en jumittuisi koneelle istumaan koko illaksi, kunnes raahaudun sänkyyn yhden tai kahden aikaan yöllä. Taidankin pistää heti toimeksi ja laittaa kerrankin koneen kiinni ajoissa! 

Toivottavasti muillakin on takana ihana ja rentouttava viikonloppu!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!