1.6.2014

Pienten ihmisten uudet kesäkuteet

Kun helteet yllättivät meidän pari viikkoa sitten, voi todellakin puhua yllättämisestä, sillä lapsilla ei ollut kaapissa oikein mitään sopivaa yli kahteenkymmeneen plusasteeseen. Onneksi saatiin juuri ennen helteitä myytyä vanhat rattaat pois, sillä vaikka lastenvaatteet aika edullisia onkin ainakin ketjuliikkeissä, muodostuu niistäkin pienen pienistä vaatteista yllättävän suuri summa, kun ostaa kahdelle lapselle kaikki kesävaatteet kerralla. Islalla ei ollut yhden yhtä hattua, Milolla sentään yksi ja kummankin kenkäpolitiikka näytti aika säälittävältä, Milokin hikoili tennareissaan aivan kuten isosiskokin. Islalla oli muutamat shortsit, Milolla ei yhtiäkään. Onneksi ehdin käymään kaupoilla juuri ennen helteitä, jottei pienten tarvinnut sentään pitkissä vaatteissa paahtua tuolla ulkona. No, kuten huomata saattaa, ei sitä iloa pitkään kestänyt ja viimeisen viikon aikana ei ole tarvinnut paljoa miettiä kesäkamppeita, kun ulkona on parhaimmillaan ollut vain muutama plusaste. Mikäli sääennustetta on uskominen, ensi viikolla pitäisi olla taas lämpimämpää, tykkään!

Ajattelin ensimmäisenä esitellä uudet kengät ja hatut, joita kävin kissojen ja koirien kanssa metsästämässä. Miten vaikeaa voikaan olla löytää siistin näköisiä sandaaleja tuollaiselle pienelle miehelle, jonka kengänkoko on 21-22? Löysin vain siedettävän näköisiä, jotka oli vähän turhan hinnakkaita mun makuun ja siedettävän näköisiä, jotka oli edullisia. Voitte varmaan arvata, kummat valitsin? En viitsi maksaa maltaita ihan ookoon näköisistä kengistä, joten nyt on tyytyminen noihin ei-niin-nätteihin. No, kaikkea ei voi saada :D Kummallakin muksulla on kopiocrocsit kuvissa näkyvien kenkien lisäksi, sillä lapset nyt vaan tykkää ihan älyttömästi niiden keveydestä ja ne helppo sujauttaa jalkaan ulos lähtiessä.

Mä olen näistä ihanuuksista ehkä vähän Islalle kateellinen... H&M 

H&M 

H&M 

H&M 

H&M 

Halpa-Halli 

H&M

Mä en oo varmaan valittanut vielä tarpeeksi, joten voisin napista myös vähän hattuvalikoimasta... Milolle löysin jo jokin aika sitten H&M:ltä söpön siniruudullisen lippiksen ja jälkikäteen olen harmitellut, etten ottanut samalla harmaata, sillä nyt niitä ei löydy enää mistään! Henkkamaukalta löytyi tuollainen baskerimallinen lätsä, joka on kyllä aika hieno - ei enää oikeastaan harmita se harmaan lippiksen puuttuminen :) Islalle kesähatun etsiminen oli huomattavasti hankalempaa, sillä mä en tykkää tytöillä erityisemmin lippiksistä ja lierihatuista. Noh, nyt meillä on molempia, kun pakko olla jotakin pään suojana. Isla rakastui lippikseen, onhan se vaaleanpunainen ja siinä on timantteja ;) Kaksi lierihattua nappasin myös mukaan, sillä vaihtohattujakin pitää olla, mutta lippis on ollut selkeästi eniten käytössä. Onneksi Isla antaa hatun olla päässä, sillä viime kesänä lierihattuihin jouduttiin lisäämään itse narut, kun muuten likka repi ne koko ajan päästä. Voisi olla vähän huvittavan näköistä, jos lippikseen joutuisi narut laittamaan :D

Kesävaatetta tuli ostettua aikamoinen kasa, joten niitä esittelen lisää sitten vähän myöhemmin! 

Mistä te olette löytäneet kesäkenkiä pienille pojille? 


2 kommenttia:

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!