10.12.2011

Minä, minä ja minä? Entäs minä?

Kuten edellisessä postauksessa lupasin, on minun ehkä hieman kerrottava myös itsestäni. Mietin useampia tapoja, joilla kertoisin itsestäni mahdollisimman monipuolisesti ja päädyin vanhaan kunnon kyselyyn, jonka kaivoin jostain netin syövereistä ja muokkasin vähän :D En kerro itsestäni mitään liian henkilökohtaisia tietoja, ettekä tule näkemään hetkeen myöskään naamastani kuvaa täällä. Olen päättänyt pitää itseni anonyyminä niin pitkään, kunnes kaikki minun ja miehen kaverit tietävät raskaudestani. Siihen menee vielä valitettavasti pitkän aikaa, joten saatte odotella naamkuvaakin hetkisen, malttakaa mielenne :)

Minusta...

01. Syntymävuosi: 1992

02. Syntymäkuukausi: Elokuu, olen siis loppukesän lapsonen

03. Horoskooppi: Leijona, jääräpää ja tempperamenttinen
04. Elämäni tärkeimmät ihmiset: Mieheni, vanhemmat, sisko


05. Joululahjatoive: Että pikkutoukka pysyisi kyydissä :) ja hirveesti rahaa, uus auto, talo jajaja... no en oikeestaan tarvii mitään :)
06. Hiusten väri: Tällä hetkellä ne on blodit, oikea väri maantien harmaa :s

07. Parasta ulkonäössä: Tosi vaikee! oon alkanu pitämään naamastani hieman enemmän :)

08. Pituus: Ellen väärin muista, niin taitaa olla tarkalleen 159,8cm, olen siis taskukokoa
09. Luonne: Pieni ja pippurinen! en voi koskaan myöntää olevani väärässä ja minun täytyy olla tilanteen pomo, valitettavasti. Olen todella hankala tapaus, tiedän! 
10. Lävistyksiä: No eipä oikeastaan oo. Korvissa on yhteensä 10 reikää, 8 korvalehdessä + 2 rustossa.
11. Tatuointeja: Ei ole, haluan kyllä jonkun pienen tulevaisuudessa.
12. Oikea vai vasuri: Vasuri, vaikka teenkin useita asioita oikealla kädellä.
13. Ensimmäinen oma lemmikki: Hamsteri, jonka sain 8-vuotiaana. 
14. Ensirakkautesi: Ensimmäinen kunnollinen rakastumiseni taisi olla 15-vuotiaana ja suhde kestikin puolitoista ihanaa ja vähemmän ihanaa vuotta. Mutta siitä on selvitty ja menty eteenpäin ;D 
15. Paras elokuva: Ei mulla oo oikein mitään lempielokuvia, tykkään kahtoa monenlaisia. Viimesimmäks katoin itsenäisyyspäivänä Seikkailu Etelänavalla ja pillitin ainakin 15 kertaa, ihanat hormoonit! :D
16. Paras TV-ohjelma: En juuri ehdi katsoa telkkaria koulun ja töiden ohella, mutta tykkään esimerkiksi C.S.I:stä. 
17. Paras karkki: SALMIAKKI. En liene voi liikaa korostaa sitä, miten vaikeaa minun on noudattaa neuvolatätin ohjeita, joka sanoi että salmiakkia saisi syödä korkeintaan 50g päivässä. En ala, ihan tyhmä peli! :D
18. Paras urheilu: Olen ratsastanut elämästäni kahdeksan vuotta, mutta valitettavasti tämä rakas harrastus on jäänyt nyt viime kesän jälkeen taka-alalle polviongelmien vuoksi. Toivottavasti pääsin mahdollisiman pian synnytyksen jälkeen hevosen selkään! 
19. Paras ravintola: Vaikea sanoa. Tykkään kyllä erityisesti yhdestä pihviravintolasta, josta saa ihan tajuttoman hyvää härän sisäfilettä!
20. Lempivaatteesi: Jos tässä puhutaan nyt mukavimmasta, niin ehdottomasti mun yöflanut ja joku löysä (ja tosi iso) t-paita! Mutta jos pitää näyttää ihmiseltä, niin yleisimmin päälle eksyy farkut, joku perustoppi ja neulepaita, tylsää siis.
21. Lempiaine koulussa: Liikunta, ehdottomasti. Olin aina tasaisen hyvä jokaisessa lajissa ja pärjäsin. Voi kunpa tulisi vieläkin liikuttua yhtä monipuolisesti...
22. Lempieläin: Tykkään tosi paljon kissoista, koirista ja hevosista, mutta varsinaista lempieläintä minulla ei ole. Kaikkien eläimien pennut on syötävän suloisia, harmi vaan kun ne ei pysy niin suloisina.
23. Haluat: Onnellisen elämän ja muutaman lapsen. 
24. Haluatko kihloihin: Olen onnellisesti kihloissa :)
25. Haluatko naimisiin: Ehdottomasti! Ja näin kuulemma käy seuraavan 6 vuoden aikana, katsellaan :D
26. Missä haluaisit asua:  Omakotitalossa, maalla. Tai no en välttämättä ihan maalla, mutta vähän kauempana kaupungin hälystä, 10-20km päässä. Ehkä joskus tulevaisuudessa myös maalla, jonne saisin vaikka pari hevosta.Parasta vastakkaisessa sukupuolessa.. 

01. Hoikka vai tukeva: Ei juurikaan väliä.
02. Suukkoja vai haleja: Kumpiakin, ehdottomasti. Oon tosi läheisyydenkipee ja tarviin paljon huomioo.
03. Lyhyt vai pitkä: Ei mielellään älyttömän pitkää, koska mä olen näin lyhyt. Onneksi aika harvassa on ne miehet, jotka olis mua lyhyempiä. 
04. Humoristinen vai vakava: Humoristinen, ehdottomasti. En pystyisi elämään ihmisen kanssa, jolla ei ole lainkaan huumorintajua ja joka ei ymmärrä juttujani.
05. Romanttinen vai neutraali: Romanttinen. Kuten tuli jo ilmi, tarvitsen paljon läheisyyttä, mutta myös romantiikka on aina plussaa. Tulen suunnattoman iloiseksi romanttisista eleistä.
06. Herkkä vai äänekäs: Sopivassa suhteessa kumpaakin. Tyyppi ei saa rakastaa liikaa omaa ääntään, muttei olla myöskään ihan tuppisuu. Ja herkkikset on aina sööttejä<3
07. Yhden illan juttu vai suhde: Suhde, ehdottomasti. Mä en ole ikinä harrastanut yhden illan juttuja ja tuskin tulen harrastamaankaan. Oon melkein koko murrosikäni ja aikuisuuteni viettänyt parisuhteessa, joten tuskin osaisin sinkkunakaan olla.
08. Häirikkö vai kiltti: Kiltti, muttei liikaa. Pitää osata sanoa myös vastaan ja kertoa omat mielipiteensä, mutten mä saatan olla vahingossa sellanen, että tallon yli välittämättä toisen mielipiteistä, jos niitä ei osaa tarpeeksi selkeesti ilmaista ): Ja ei sellaiset ihan-sama-vaikka-juu-tyypit oo kivoja...Toivottavasti tämä kysely kertoi minusta ja elämästäni tarpeeksi monipuolisesti. Toki kysyäkin saa, mikäli mieleen tulee jotain. Seuraavassa postauksessa kerron raskaudestani tähän asti ja ensimmäisestä neuvolakäynnistä! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!