21.5.2012

Auringonpaistetta ja laiskottelua

Kuten otsikko kertookin, on ilma tänäänkin onnekseni varsin aurinkoinen ja lämmin! Sen kunniaksi kävinkin aamulla hieman kävelyllä ja räpsin muutamia kuvia. Vaikka otsikosta toisin voisi päätelläkin, itse en kuitenkaan ole laiskotellut, vaan meidän kissat. Ne tuli vasta tänä aamuna porukoiden matkassa mökiltä ja useamman päivän saalistus ja riehuminen ulkona oli selvästi verottanut voimia, sillä kumpikin nukkuu nyt tyytyväisenä ja hädin tuskin jaksaa edes käydä välillä ruokakuppia tyhjentämässä. Eiköhän ne voimat ala huomiseen mennessä palautua ja sitten saakin taas varoa, mitä ne keksii seuraavaksi! Meidän kissat (varsinkin Iiris) keksii toisinaan ei-niin-hauskoja temppuja, jotka saa munkin pään harmaantumaan ennätysvauhtia...

Iiris

Luna

Viime yön sain nukuttua onneksi yhdessä pätkässä, joskin selkä oli aamulla taas totaalisen jumissa ja en meinannu päästä sängystä ylös. Oi kuinka odotankaan sitä hetkeä, kun pääsen tästä alati kasvavasta mahasta eroon! Tottakai pienen kuuluu vielä hetki köllötellä masussa, jotta ei liian pienenä syntyisi, mutta oma olo alkaa kyllä olemaan jo näilläkin viikoilla varsin tukala. Hieman kauhulla odottelen niitä kunnollisia hellepäiviä, pitänee sitten linnoittautua järveen lillumaan :D Vaikka olinkin päättänyt olla satsaamatta pahemmin mammavaatteisiin, täytynee venyä vielä ostamaan shortsit/caprit, sillä meinaan nyt jo läkähtyä farkut/kollarit jalassa. Äitiysvaatteita ei onneks oo tarvinnu kovinkaan paljoa ostaa, sillä henkkamaukan trikoopaidat ja -topit venyy vallan hyvin masun päällekin ja siskolta sain muutamat sen entiset farkut, ite oon tainnu yhdet tai kahdet mammahousut ostaa. Enää ois kahdeksan viikkoa laskettuun aikaan, joten ei senkään puolesta oo kovinkaan järkevää enää satsata uusiin vaatteisiin. Tällä hetkellä lähinnä tosin turhauttaa, kun ei mistään tunnu löytyvän edes siedettävän näköisiä shortseja/capreja, joilla kehtais liikkua ihmisten ilmoilla. Eikä vaatekaupoissa pyöriminen muutenkaan oikein innosta tämän mahan kanssa ja voin myöntää, että harmittaa aika paljon, koska kaupoissa ois nyt tosi ihania kesävaatteita ja arvatkaapa vaan mahtuuko ne mun päälle? No ei. Toivottavasti synnytyksen jälkeen palautuisin suht nopeasti takaisin omiin mittoihini (tai ainakin sinne päin), jotta ehtisin vielä ostamaan ja käyttämään kaikkia ihania kesävaatteita! 
Hieman on vesi korkeella. Normaalisti rantaviiva menis tuolla ton koivun kohdalla :D

Tänään saapui postissa muutama huutamani vauvanvaate, voisinpas vaikka illalla ne kuvata tänne blogin puolellekin! 

P.S. Löysin muuten sen kameran muistikortin autosta, vaikka luulin sen hukkuneen ihan jonnekin muualle. No, parempi näin päin, eipähän tarvii käydä uutta ostamassa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!