20.5.2012

Mökkielämää

Jälleen linjoilla, tällä kertaa tosin mökiltä käsin. Tultiin eilen Miikan kanssa mökille ja otettiin lainakoira mukaan. Meillähän on nyt ollu viikonlopun ajan hoidossa Miikan tädin cairnterrieri Zelma (eli Sepe), varsin valloittava ja ihana tapaus! Mun vanhemmat ja niiden kissa + meidän kaks kissaa oli tullu mökille jo keskiviikkona ja sitä vähän jänskättiin, mitenkä kissat ja koira tulee toistensa kanssa toimeen. Sepeä olisi hirmuisesti kiinnostanut kissat, mutta katit eivät olleet kovinkaan halukkaita tekemään lähempää tuttavuutta. Varsin hyvin ovat kuitenkin tulleet toimeen, pienellä välimatkalla toki. 


Tänään huomasin, että oon onnistunut hävittämään kameran muistikortin jonnekin. Pikkusenko harmittaa! Onneks olin kuitenkin ottanu sieltä kuvat talteen ihan äskettäin, mutta ei ois silti kyllä tarvinnu hävittää. No, ens viikolla pitää käydä uusi kortti ostamassa. Siihen asti saatte tyytyä puhelimen kameralla otettuihin kuviin, tämänkin postauksen kuvat kännykällä räpsittyjä :)


Nukuin viime yön tosi katkonaisesti ja muutenkin huonosti, joten tänään onkin tullu lähinnä katottua telkkaria ja maattua sängyssä. Sain unta vasta puoli yhden aikaan yöllä ja heräsin 04.20 käyttämään koiran tarpeillaan. Samalla huomasin sitten, että kissat olivat lähteneet livohkaan mökistä (porukoiden kissa ja toinen meidän kissoista). Sain porukoiden kissan hyvin kiinni, mutta meidän katti olikin hieman vaikeampi tapaus. Koko ajan juoksenteli karkuun, eikä päästänyt muutamaa metriä lähemmäksi. Yritin sitä pyydystää parikymmentä minuuttia, kunnes sitten luovutin. Kun lähdin kävelemään takaisin sisälle päin, hipsutteli kissa perässä... Kiitos vaan, halusinkin leikkiä kuurupiiloa viiden aikaan aamulla. No, kissa tuli onneks sitten sisälle heti mun perässä :) Nukkumaan pääsin uudestaan joskus puoli kuuden aikaan ja seiskalta piti herätä koira ruokkimaan. Sen jälkeen lisää unta palloon ja 09.20 ylös ei-niin-virkeänä :)

Tänään olisikin vielä ohjelmassa kotia päin ajaminen, lainakoiran palautus ja valmistautuminen taas arkeen. Palaillaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!