23.5.2012

Ostoshelvetti

Se on täällä, Kuopiossa. Ikea nimittäin. Tänään oli kaupan ennakkoavajaiset, huomenna on virallinen avajaispäivä. Jo tänään paikalla oli ihmisiä sadoittain ja välillä käytävät ruuhkautuivat enemmän kuin laki sallii. Tarkoituksenahan oli käydä Miikan kanssa vain kurkkaamassa paikan ulkoasu ja ottaa muutama kuva blogia varten, mutta kuinka ollakaan, lähdettiin sitten ihan sisälle asti pyörähtämään. 


Käveltiin alue verkkaiseen tahtiin läpi (kiitos harjoitussupistusten) ja syötiin donitsit. Vaikka ei erityisesti jääty mitään pällistelemään, kului 1,5h vallan huomaamatta. En siis halua tietää, paljonko mulla menee siellä aikaa, kun lähden kunnolla tutkailemaan ja suunnittelemaan, mitä sinne uuteen asuntoon sitten laittaisi. Onpahan mammalomallakin jotain tekemistä, kun kiertelen Ikeassa päivät pitkät :D


Ikean yhteyteen on rakenteilla myös Ikano-kauppakeskus, jonka avajaiset ovat marraskuussa. Ikanon alue on ainakin ulkoa päätellen vielä isompi kuin Ikean ja sinne on tulossa lukuisia kauppoja. Hetken Googlailtuani löysin tiedon, että kauppakeskukseen olisi tulossa noin 90 kauppaa (mm. H&M, H&M Home, H&M Kids, Seppälä, Lindex, KappAhl, Dressmann, Carlings, Cubus, Polarn & Pyret, Gina Tricot, VeroModa, Only, Vila, Jack & Jones, P.T.X, Skopunkten, Bianco ja Clas Ohlson), kahviloita ja ravintoloita. Kyseessä ei siis todellakaan ole mikään ihan pikkuinen pulju.


Ai mitkä ostokset? Koska tällä hetkellä henkilökohtainen konkurssi kolkuttelee ovella ja suuremmat ostokset on vasta suunnitteluvaiheessa, tarttui mukaani vain jotain hyvin pientä. Itse asiassa rahaa meni alle 17€! Aika hyvin, kun ottaa huomioon, että viime reissulla Vantaan Ikeaan paloi 450€ :D Ostin siis kattilaritilän, mustia magneetteja ja kaksi settiä henkareita. Kotiin tullessa totesin, että henkareita tarvii vielä pari settiä lisää ja magneettejakin vois ostaa myös pinkin paketin. Niin ja ne lihapullat jäi nyt syömättä, hyvä syy suunnata Ikeaan siis pikaisesti uudestaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!