20.6.2012

Neuvolakuulumisia

Tänään olikin pitkästä aikaa vuorossa neuvolalääkäri, edellinen käynti oli aika tarkalleen pari kuukautta takaperin, 18.4.2012. Koska neuvolalääkärille on tosi vähän aikoja, jouduin minäkin menemään toisaalle neuvolaan - omalle neuvolalääkärille ei ollut aikoja. Tämä oli kolmas neuvolalääkäri raskauden aikana ja myös kolmas eri lääkäri. Onneksi kyseessä oli kuitenkin ehdottomasti mukavin tapaus näistä kolmesta, aikaisemmat kun on tuntunu olevan aika töykeitä ja tympääntyneitä elämäänsä, siltä musta ainakin on tuntunut. Edellisellä kerralla käynti kesti ehkä just ja just pari minuuttia, ei siinä ehtiny lääkärin kanssa mitään juttelemaan. Nyt aikaa oli onneksi hieman enemmän :)

Kerroin neuvolalääkärille, että olen hieman huolissani siitä, että vauvasta ei ole tehty painoarviota sitten rakenneultran, jolloin pikkuinen painoi 351 grammaa. Olisi mukava tietää, minkä kokoinen neiti masussani mahtaa asustella ja pystynkö synnyttämään normaalisti, koska en minäkään mikään kovin isokokoinen ole. Lääkäri suhtautui onneksi ihan hyvin huoleeni ja laittoi lähetteen sairaalaan, josta pitäisi tulla parin viikon sisällä kutsu synnytystapa-arvioon. Kohdunsuulla ei juurikaan ollut tapahtunut muutoksia, vaikka kuinka toivoin. No jotain edes, kaikki on eteenpäin! :)

P.S. Kävin tänään pitkästä aikaa äidin kanssa kaupoissa pyörimässä ja mukaan tarttui juhannusruokien lisäksi parit kengät ja vähän jotain muutakin pientä. Niistä lisää huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!