17.6.2012

Sunnuntain touhuilua

Toisin kuin eilen pelkäsin, ei tänään ole satanut, ainakaan koko päivää. Auringonpaiste tervehti aamulla heti herätessä ja paistetta riitti jokusen tunnin verran, ennen kuin tuli pilvistä ja loppujen lopuksi alkoi sitten satamaan. On se vaan jännä miten tuo aurinko vaikuttaa mielialaan. Jotenkin tuntuu, että jos aurinko paistaa heti herätessä, lähtee päiväkin paljon paremmin käyntiin :) 


Viime yö on jälleen nukuttu pätkittäin ja unta ei sitten riittänyt seitsemää pidemmälle aamulla. Oikeastaan heräilin jo ennen seittemää, mutta seikkailin jonkun aikaa kännykällä netissä, ennen kuin herätin Miikan ja köllittiin ja heräiltiin sängyssä rauhassa :) On ne vaan niin ihania tuollaiset aamut, kun saa herätä rauhassa, eikä oo hirveä kiire! Miikalla oli tänään töitä kymmenestä kahteen ja en jaksanut olla yksin kotona, joten lähdin Miikan mukaan töihin autoon istuskelemaan. Naureskelinkin tuossa, että on se kumma, ku Miika ei pääse musta eroon edes töissäkään :D No, pitää nyt nauttia vielä näistä yhteisistä, kahdenkeskisistä hetkistä, kun niitä on. Tulevaisuudessa yhteinen aika voi olla kiven alla ja sitten kun sitä olisi, ei välttämättä jaksa tehdä mitään muuta kuin olla öllöttää. Oli ihan mukavaa vaihtelua sunnuntaihin lähteä Miikan mukaan ja työpäivän lopuksi pestiin meidänkin auto, kyllä nyt kiiltää! Tai kiilsi ainakin hetkellisesti, kunnes tuo hemmetin vesisade tuli...

Ei ois enää paljoa laskettuun aikaan... 

Käytiin pitkästä aikaa kumpikin moikkaamassa siskoa, sen miestä ja meidän kummityttöä. Minähän ramppaan siellä useamman kerran viikossa, mutta Miika pääsee harvakseltaan käymään töiden takia. Sinne kun ei viitsi kovinkaan myöhään tunkea vierailemaan, jotta kummityttökin pääsee ajallaan nukkumaan. Siskon luona kahviteltiin ja nautiskeltiin jonkin sortin mustikkaleivoksista, jotka oli aika hyviä! Sen jälkeen olikin vuorossa erään ystävän luona vierailua ja höpöttelyä. Kovin pitkään ei tosin jaksettu olla, ku mulla väsymys iski taas ihan puun takaa. Niinpä suunnattiin kaupan kautta kotiin ja tässä odotellaan, että kissat kotiutuu mökiltä :) 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!