28.6.2012

Uneton yö ja neuvolaa

Kylläpä on tullu taas nukuttua huonosti, mutta tällä kertaa närästyksellä ei oo mitään tekemistä tän asian kanssa. Eilen illalla alkoi supistukset (jatkuvat edelleen...), mutta missään vaiheessa ei oo muuttuneet säännöllisiks ja välillä on pidempiäkin taukoja. Yöllä heräilin vähän väliä kipeisiin supistuksiin ja ne oli kyllä sen verran ilkeen tuntusia, ettei pystyny sängyssä makaamaan. Niinpä aina supistukseen herätessäni lähdin käppäilemään ympäri kämppää ja hetken käveltyäni palasin taas sänkyyn nukkumattia metsästämään. Viime yön saldo unen osalta ei oo kovin hääppönen, mut oon silti ollu yllättävän virkee tänään :)


Treffailin tänään myös keskustassa erään tyypin, joka halus lahjoittaa mulle pinnasängyn reunapehmusteen ilmaiseksi! Mä laitoin joku aika sitten nettikirppikselle ilmoituksen, että voisin ostaa pinnasängyn reunapehmusteen ja tää kyseinen ihminen laittoi mulle sitten sähköpostia, että vois luopua ilmaiseksi omastaan. Ihanaa, kun vielä löytyy ihmisiä, jotka haluavat antaa ilmaiseksi hyväkuntoista tavaraa, eikä kaikesta tarvitse repiä hirveitä hintoja! Ja onhan tuo hei syötävän suloinenkin!
Tänään oli jälleen neuvolakäynti, nythän näitä onkin sitten joka viikko. Meidän oma terkka jäi viime viikolla kesälomalle, joten nyt oli sitten ensimmäinen kerta sijaisella. Joku siinä ihmisessä mua ärsytti, se oli sellanen ihme lässyttäjä, mutta kyllä se hommansa hoiti ihan mallikkaasti :) Neuvolassa oli kaikki kunnossa, hemoglobiinikin noussut 132! Vielä kolmisen viikkoa sittenhän se oli 115 ja en oo nyt syöny ees lisärautaa. Muksu edelleenkin raivotarjonnassa, niin kuin jo useita viikkoja ja pää on kuulemma tosi alhaalla ja liikkuu aika vähän, taitaa ipana siis alkaa kiinnittymään! Sf-mitta menee hieman käyrien alapuolella, tänään se oli 32cm ja pari edellistä kertaa se on ollut 31cm. Bongasin tänään limatulpan tai ainakin osan siitä, joten toivotaan että tässä tapahtuis jotain piakkoin :)

P.S. Kyllä meinas tänään rueta Ikeassa naurattamaan, kun pikkutyttö kysyi äidiltään; "Äiti, saako nämä huoneet varastaa meille?" :D Yritin siis Ikeassa käydä ottamassa vauhtia, josko ois saanu jotain tehoa noihin supistuksiin, mut ei :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!