17.7.2012

Rakas nukkumatti

Rakas nukkumatti, mikäli antamani satsi maitoa ei tepsi meidän tyttöömme tänä yönä, voisitko tuoda jotain vahvempaa lääkettä?

Meidän pikkutirppa keksi nimittäin viime yönä klo 00.10, että muapa ei enää väsytäkään. Sängyssäkään ei voinut rauhassa olla, vaan ainoa kelvollinen paikka oli tietysti mun sylissä, eikä sekään ollut hyvä paikoillaan ollessa. Siispä tepastelin muksun kanssa 2,5h ympäri kämppää, hytkyin ja heiluin. Vaikka kämppä oli pilkkopimeenä, meidän neiti tapitti silmät suurina tyhjyyteen, eikä väsymyksestä ollut tietoakaan. Voi sitä helpotuksen määrää, kun tyttö sammui klo 02.30 ja minäkin pääsin nukkumaan, halleluja!

Jotta elämä ei kävisi turhan helpoksi, oli meillä tänään tapaaminen lastenvalvojan kanssa klo 8 reikäleipä, isyyttä piti siis lähteä vielä aamuvarhaisella tunnustamaan. Hauskinta koko asiassa (tai vähemmän hauskinta) oli se, että herättiin klo 07.40 ja pelkästään matka lastenvalvojan luokse kestää reilun 10 minuuttia. Äkkiä siis itelle ja tytölle vaatteet päälle ja menoks. Ei puhettakaan hampaiden pesusta, suihkusta, meikkaamisesta tai aamupalasta. Olipa niin hehkeä ja edustava olo, että ei oo tosikaan! :D Myöhästyimme hiukan, mutta onneksi tosiaan vaan muutaman minuutin. Luojan kiitos emme joutuneet ristikuulusteluun, ei ois nimittäin mun pää kestänyt tenttaamista heti aamutuimaan surkeasti nukutun yön jälkeen. Täytettiin vaan paperit pikaisesti ja päästiin lähtemään kotiin.

Tällaista tänään, mun perjantai 13. päivä tuli vissiin vähän myöhässä :D Jospa huomenna olis parempi päivä!

2 kommenttia:

  1. Hei jos tytöllä on enemmänkin vaikeuksia nukahtaa, kannattaa kokeilla kapalointia. Se ainakin meidän pojan rauhoittaa täysin. Nyt nukahtaa lähes aina vain sänkyyn laittamalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Muutaman kerran olen neitiä kapaloinut ja toisinaan rauhoittuu, toisinaan ei. Tyttö kun ei yhtään tykkää, jos pidetään kiinni ku sillä itellään on heilumisfiilis :D

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!