22.7.2012

Voihan laiskuus!

Mä olen ollut todellakin laiska nyt jo useamman päivän tän blogin suhteen, mutta eipä oo ollu hirveesti kirjoittamista, kun tuolla ulkona on ollu niin surkee sää, että ollaan oltu pääosin vaan kotona. Mä kuvailin kuitenkin tänään aamulla meidän neidin jumppahetkeä (+ pari muuta kuvaa aiemmilta päiviltä) ja ajattelin koota niitä tänne teidänkin nähtäväksi. Vaikka meidän Tirppa täyttikin eilen vasta 3 viikkoa, huomaa miten paljon on näiden viikkojen aikana tapahtunut kehitystä! Meidän neiti ei makaa enää sylissä kun kuollu lahna, vaan pyörii ja hyörii sen minkä kerkiää ja kahtelee ympärilleen. Päätä kannattelee lähes koko ajan sylissä ollessa ja kuten kuvista huomaa, onnistuu pään kannatteleminen lattiallakin varsin mallikkaasti! Tämän lisäksi neiti viuhtoo jaloillaan hirmuista kyytiä, vetää ne koukkuun masullaan ollessaan ja toisinaan saa jopa pyllyn nostettua ilmaan, kun oikein kovasti yrittää! Kauhunsekaisin tuntein odotan sitä, kun meidän neiti lähtee liikkumaan, sillä sen jälkeen sitä ei pysäytä varmaan mikään :D Tällä hetkellä pysyy kuitenkin varsin nätisti vielä paikoillaan lattiallakin, mitä nyt muutaman kerran on kääntynyt (ihan itte!) mahalta selälleen (ekan kerran tais olla 5 päivän ikäisenä).

Mutta kuten lupasin, tässäpä teille kuvia!
Näin hienosti mä kannattelen yläkroppaa ja jalkoja samaan aikaan!6 kommenttia:

 1. Katoin ensin, että mitäs hittoa nähdessäni kylpykuvan! :--D Kuvahan on NIIIIIN samanlainen, kuin mitä viime perjantaina saunassa olessa näpsäistiin. En nimittäin alkuun katsonut lapsen kasvoja tai käsivarsia, jotka peittää hihat vaan ekana silmään osui suoraan sanottuna vaan "vauva sinisessä vannassa"

  PS nyt naureskelen hassulle sattumalle ja kirjoitan postausta joka sisältää kyseisen samankaltaisen kuvan :-D

  VastaaPoista
 2. Vastaukset
  1. Tirppis kiittää! Ja onhan se suloinen, vaikka jokainen äiti varmaan ajattelee omasta lapsestaan ihan samalla tavalla :)

   Poista
 3. Voi miten nää pienten vauvojen kuvat vaan pahentaa mun vauvakuumetta! Miesraukka taas töistätullessaan kohtaa vaimokkeen, joka hokee vaan et "Vaahtis haluis kovasti pikkusiskon.." :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä totta, että vauvojen kuvien katselu pahentaa vauvakuumetta, vaikka järki yrittäisikin sanoo ihan jotain muuta :P

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!