19.9.2012

Huament!

Tää heräs tänään yllättävän virkeenä, vaikka kovista suunnitelmista huolimatta unta ei tullut viime yöltä 8h enempää. Toisaalta jos oisin nukkunu enemmän, olisin ollu varmasti vaan väsyneempi - niin mulle käy aina kun nukun liikaa :D Isla heräs taas seittemän maissa syömään ja alkoi nukkumaan uudestaan heti maidon jälkeen. Heräiltiin koko porukka sitten ysin maissa ja otettiin Isla meidän sänkyyn jumppailemaan. Kaikista parhaimpia hetkiä päivässä on aamut, jolloin Isla höpöttelee ja naureskelee :) Islalla on hirmu hinku kääntyä selältä mahalleen, mutta taidot ei vielä riitä. Selkä saadaan kaarelle ja toisinaan päästään melkein kyljelleen, mutta siihenpä se sitten jääkin. Sitten onkin hyvä syy suuttua ja turhautua, kun ei pääse pyörähtämään :D Mahallaan Isla ei viihdy pitkiä aikoja ja silloinkin pitää olla koko ajan pyörähtämässä selälleen. Viihdyttiin sängyssä vielä pitkä tovi koko porukka, kunnes Isla alkoi nukkumaan ja mä tulin aamupalan laittoon.

Miika osti mulle tulilatvan, ku tapoin edelliset kukat... 


Mä oon tosi huono syömään aamupalaa, aamuisin on aina olevinaan niin kiire, ettei ehdi syömään. Jos jotain aamupalaksi satunkin syömään, on se yleensä leipää. Mä, äiti ja sisko ollaan sellasia leipähiiriä, et meistä jokainen vois vaikka elää leivällä :D Tänään kuitenkin aattelin syödä hieman monipuolisemmin, koska ei ollu kiire minnekkään (Miikan iltavuoroviikko<3). Aamupalana siis tänään teetä (lemon honey<3), mustikka-vadelmapuuroa kera mansikkakiisselin ja pari paahtista kinkulla. Ihania oikeesti tällaset kiireettömät aamut, kun kerkee aamupalankin ohella vaikka istumaan vähän koneella ja kuuntelemaan musiikkia. 


Tänään ois suunnitelmissa treffailla ihanaista Siniä ja sen jälkeen jatkan varmaankin kotona siivoilua, kun Miika lähtee töihin. Mitäs teidän aamuun kuuluu? :)

P.S. Aamen sille, joka keksi jumpsuitit. Parempaa oloasua ei oo!


<3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!