18.9.2012

Kamerakammoinen lapsonen

Miten hymyn metsästys voikaan olla niin vaikeaa? Islalla on jonkin sortin kamerakammo, koska aurinkoisesta ja iloisesta neidistämme tulee varsin totinen tasan sillä sekunnilla, kun kaivan kameran esiin. Ihan sama mitenkä yrittää ite pelleillä kameran takana, ei hymyjä pahemmin linssille irtoa. Höh. Joka tapauksessa kuvailin hieman meidän aamuvirkkua neitiä ja ei-niin-virkkua Miikaa :D Miika on tän viikon iltavuorossa ja sen ansiosta aamulla saadaan onneks nukkua pitkään ja heräillä rauhassa, meistä kun kukaan (Islaa lukuun ottamatta) ei oo kovinkaan aamuvirkku :D Neiti tosin tänäänki heräs seiskan aikaan syömään ja alkoi ehdottelemaan, josko noustais ylös. Multa oli veto täysin poissa tän flunssan takia, joten annoin Islan olla syönnin jälkeen pinniksessään ja hetken aikaa höpötettyään neitikin nukahti sitten onneks uudestaan ja vedettiin unta palloon vielä pari tuntia koko porukka.


Mä oon koko illan odottanut kauhulla, millon Islalla alkaa iltahuuto... Se on vaan jotenkin niin paljon raskaampaa kestää yksinään, kun jonkun toisen kanssa. Tähän mennessä huutosaldo on pysynyt alle puolen tunnin ja sekin pätkissä, joten no problem vielä tässä vaiheessa :) Pikkulikka vetelee sikeitä pinniksessään ja välillä alkaa kuulua lohdutonta itkua, joka voimistuu ja voimistuu. Sitten kun käy tutin laittamassa suuhun, kaikki on taas hyvin ja neiti itse ei ees herää koko ton tapahtuman aikana. Outoa, ei tollasta oo aikaisemmin ollu.


Viime yönä meni kurkku kipeeks ja voin kertoo, että olo ei oo mikään parhain. Ehkä saan tänään ihan luvan kanssa laiskotella ja laistaa kotitöistä, kerrankin. Yskittää hirmuisesti ja pari kaktusta taitaa olla kurkussa, onpa kiva!


P.S. Tein kuulkaas muuten ekaa kertaa ikinä mansikkakiisseliä! Joo'o, tiiän et se on ihan naurettavan helppo tehä, mut en oo silti saanu aikaiseks. Tein kaks isoa kipollista sitä, joten pitäis hetkeks ainakin riittää!

4 kommenttia:

 1. Mä kans kirjotin tosta kameralle hymyily-ongelmasta aikasemmin.. Mut sit huomasin, että se on kamerasta kiinni. Musta järkkäri vetää ilmeen aina vakavaks, pinkki pokkari ja punainen puhelin saa kyllä hymyn huulille! :D

  Pikaista paranemista myös sinne! Tuntuu et kaikki on kipeenä. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä ei neiti tunnu hymyilevän edes kännykälle, joten taitaa olla kamerakammo perittyä äidiltä :D Noh, jospa kuuma tee ja sohvalla makkoominen auttais tähän oloon :D

   Poista
 2. Vitsit miten suloinen tyttö sekä tuo Barbapapa-vaate. :) Flunssa on kyllä ihan sanonko mistä... Koita parantua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meijän töyhtöhyyppä <3 Mä ehdin jo toivoa, että tää flunssa ei muhun tarttuis, mutta kuinkas kävikään... No, nyt toivotaan seuraavaks, ettei se tartu Islaan ja Miikaan.

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!