27.9.2012

Neuvolakuulumisia pitkästä aikaa!

Tänään oli vuorossa neuvola, johan edellisestä kerrasta tuntuukin olevan aikaa! Isla heräili just neuvolassa ja alko heti kujertelemaan Pauliina-terkalle ja hymyjänkin jaettiin oikein antoisasti :) Pauliina ihasteli Islan ilmeitä ja sitä, miten paljon niitä onkaan. Islaa ei kertakaikkiaan huvittanut nostaa päätä käsistä vedettäessä ja neiti roikottikin päätään taaksepäin ja hymyili oikein maireasti. Siinä vaiheessa, kun Pauliina vilkaisi Islan suuhun, neiti alkoi itse jännittämään niskaa ja nostamaan päätä ylös selällään ollessa :D

Varhaisheijasteista kävely, morottaminen, sekä sormilla ja jaloilla puristaminen vaiston varaisesti on alkaneet häviämään. Hymynaamahelistin kiinnosti Islaa kovasti ja neiti seurasikin sen liikkeitä topakasti päätä kääntämällä, jaettiinpa helistimelle hymyjä ja juttujakin! Isla höpötti pitkän aikaa helistimelle ja Pauliinalle, juttua tuntui riittävän vaikka kuinka paljon :) Tällä kertaa oli vuorossa myös rokotukset, yksi suun kautta ja kaksi pistettävää. Suun kautta otettava rotavirus-rokote oli Islan mielestä vielä ihan ookoo, paitsi että loppuvaiheessa litku ei enää vissiin maistunu ja neiti alko sitä syleskelemään pois suusta :D Piikit olikin sitten se kurjempi juttu! Huuto ja itkuhan siitä seurasi, mutta sylissä rauhoittui kuitenkin varmaan puolessa minuutissa, joten reaktio ei ollut läheskään niin paha, kuin olin kuvitellut.
Sitten niitä mittoja! Suluissa muutos verrattuna edelliseen neuvolakäyntiin, joka oli 24.8.2012.

Paino: 6100 g (+1050g)
Pituus: 58cm (+3cm)
Päänympärys: 40,3cm (+1,3cm)

"Hymyilevä ja höpöttelevä tyttönen. Flunssassa ollut, nenäfrida ollut kotona hyvänä apuna. Ruokailuvälit päivällä 4t, viime yönä nukkunut 12t. Kerrallaan maitoa 180-200ml. Masulta selälleen kääntyy, päätä topakasti kannattelee. Moro ja askellut vaimenneet, Ei vielä tavoittele leluja, kädet enimmäkseen nyrkissä."
Kuten neuvolatekstissä lukeekin, Isla tosiaan vetäs viime yönä unta palloon 12,5h syömättä, huhhuh! Neiti söi eilen illalla puol kasin aikaan ja ounastelin nälän yllättävän joskus aamuyön tunteina, mutta ei. Neiti nukkua paukutti kasiin asti ja silloinkaan herätessään ei alkanut vielä nälkää huutamaan :) Islalla vaikuttaa tohon nukkumiseen aika paljon toi flunssa, joka on meillä jyllänny. Neiti on ollu nyt selvästi väsyneempi, mutta jospa tää tästä :) Rokotteista ei oo tullu ainakaan vielä oireita, mitä nyt neiti oli vähän kiukkuisempi iltapäivästä ja illasta, mutta niin se on ollu muutenkin flunssan takia. Toivotaan, ettei kuume ainakaan nousis :)

2 kommenttia:

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!