13.9.2012

Toivepostaus: Päivä kuvina

Sitä saa mitä tilaa, luvassa on miljoona kuvaa meidän eilisestä päivästä! Muistathan, että kuvat voi klikata suuremmiksi? :)Miikan kanssa herättiin seittemän pintaan ja Isla sitten varttia myöhemmin alkoi ilmoittelemaan olevansa hereillä. Pikapuhelu äidille ja hehkutusta hyvin nukutusta yöstä, Isla kun nukkui syömättä aikavälillä 21.30-07.15 ja herätessäänkään ei ollut vielä niin nälkäinen, että olisi tarvinnut kiljua. Näin pitkät unet on toistunu nyt kahtena yönä peräkkäin, yleensä syöntien välissä on öisin 5-7h ja sekin on mun mielestä hirmu hyvin, saapahan itsekin vähän pidemmän pätkän unta :)Seuraavana olikin sit vuorossa omat aamutoimet, kunhan Isla oli ensin syötetty. Kanille ruokaa, suihkussa käynti, aamupala, meikkaus ja niin edelleen. Mä oon yleensä aika huono syömään aamupalaa, mutta pyrin kuitenkin joka aamu syömään jotain. Sillä aikaa, kun me Miikan kanssa valmistauduttiin liikkeelle lähtöön, Isla höpötteli omassa sängyssään mobilelle :)
Kun Miika oli heitetty töihin puol ysiin, oli aika suunnata siskon ja kummitytön luokse. Oltiin sovittu, että lähdetään vaunulenkille ja niinhän me tehtiinkin, vaikka ilma näytti tosi synkältä ja vettä oli odotettavissa hetkenä minä hyvänsä. Mä oon tosi laiska käymään yksin vaunuttelemassa, koska se tuntuu vaan niin tylsältä. Heti kun mukana on joku juttukumppani, aika hujahtaa älyttömän nopeesti! Käytiin reilu 1,5h lenkillä ja ehdittiin takaisin sisälle just ajoissa, ulkona nimittäin alkoi ripottelemaan vettä.


Siskon luona Isla otti muutamat pikkupäikkärit ja kummityttö nukkui aika paljon pidempään. Sillä aikaa, kun Aamu nukkui, juteltiin siskon kanssa ja leikitettiin Islaa. Lopulta uni vei kuitenkin voiton kaiken jumppaamisen jälkeen ja pienet päikkärit nukuttiin pehmoisella matolla. Kauaa unta ei kuitenkaan riittänyt, koska nälkä alkoi muistuttaa olemassaolollaan. 
Syönnin jälkeen mentiin vielä hetkeksi pihalle ja Isla jatkoi uniaan turvakaukalossa. Neitille tuntuu uni maistuvan hyvin ulkona, niin kuin monelle muullekin vauvalle :) Aamu nautti huomion keskipisteenä olemisesta ja kikatti, kun sai kiikkua kummin kanssa ja ajella kärryllä ympäri pihamaata.


Siskon luota lähin käymään kaupassa ja hain Miikan töistä, josta ajelimme suoraan parturiin. Aika oli varattu vain Miikalle, mutta laitettiinpa munkin tukka uusiks, kun ei kerta kiire ollu minnekään. Isla nukkui hetken aikaa parturissa ja hereillä ollessaan kahteli kummissaan ympärilleen jomman kumman sylistä, kummalla nyt sattui sillä hetkellä löytymään vapaa käsipari :)
Kotiin tullessa Islalla alkoi iltahuudot ja tunnin ajan käveltiin sitten taas ympäri kämppää, tyttöä kanniskellen. Huudon laantuessa oli iltapesujen aika ja kylläpä meijän likka tykkäs olla ammeessa, siitä on tulossa kyl hyvää vauhtia kunnon vesipeto! Kylvyn jälkeen oli vuorossa vielä pullollinen maitoa ja sen jälkeen neiti simahtikin heti, unten mailla oltiin klo 21.45 :)


Sen jälkeen, kun Isla oli saatu nukkumaan, väsättiin nopeasti ruuaksi lasagnea valmispaketista laiskuuteen ja väsymykseen vedoten ;) Syönnin jälkeen hetki koneella istumista ja unten maille, jotta jaksaa aamulla aloittaa taas saman rumban uudelleen!

Tällainen oli meidän päivä, aika tylsää - eikös? :) Mitä mieltä olitte? Oliko kuvia liikaa? Tuntuu niin vaikealta saada koko päivä mahtumaan kouralliseen kuvia, senpä takia niitä onkin sitten aikalailla reilummin :D 

11 kommenttia:

 1. Ei ollu kuvia liikaa! Ihan sopivasti. :)Ihana tuo matolla nukkuva käärö. :) Hitto oon kateellinen teille, joilla on noin hyvin nukkuva vauva. Meillä 3 kuisella on joku 5-6 tuntia ihan luksusta, en uskalla edes unelmoida mistään 10 tunnin yhtämittasista unista..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vauvat on kyllä suloisia nukkuessaan :) Meillä nukuttiin vielä kuukausi takaperin 4h pätkiä ympäri vuorokauden, yöllä herättiin 1-2 kertaa tankkaamaan. Jokusen viikon Isla on nukkunut 5-7h, mutta yleensä pidempi pätkä on ollu 18-00, eli siitä ei meile kauheesti ollu hyötyä :D Nyt tosiaan pari viime yötä vetäny melkein 10h unta palloon, mutta toki on mahdollista, että tää on vaan väliaikaista, toivottavasti ei :) Ei toi 5-6h oo onneks kovin paha, koska monet vauvat heräilee esimerkiks parinkin tunnin välein tankkaamaan :)

   Poista
  2. Niin ja Islalla vaikuttaa varmaan sekin, että joka ilta toistuva koliikki-itku väsyttää aika lailla... Yleensä illan huudon jäljiltä neiti on seuraavana päivänäkin niin väsynyt, että nukkuu suurimman osan päivästä.

   Poista
  3. Meilläkin on jonkun verran tuota iltaitkua (nyt ehkä pikkasen vähentynyt).. Eeli itkee ja itkee eikä suostu käydä nukkumaan, vaikka on ihan rättiväsynyt. Ainoastaan kanniskelu ympäri kämppää hiljentää itkun.

   Poista
  4. Oivoi.. Meillä koliikki-itkuun ei auta kertakaikkiaan mikään...

   Poista
  5. Yks mikä meillä välillä auttaa kävelevän sylin lisäks on tärisevä sitteri.. Ootteko semmosta kokeillu? On se kyllä hermoja raastavaa varmasti jos ei mikään hiljennä itkua..Mut onneks kuitenkin ohimenevä vaihe!

   Poista
  6. Tärinäsitteriä ei oo kokeiltu, koska en oo uskonu sellasen tehoon. Sylissäkin on ihan sama mitenkä hytkyttää ja heiluttaa, niin ei auta mikään... No, onneks se on ohimenevää ja alkanut jo hieman vähenemään :)

   Poista
 2. Oiii ! Ihanan eläväinen päivä. ps. kuvia oli sopivasti:)

  VastaaPoista
 3. Ihania kuvia! Toivottavasti Islan iltahuudot loppuu pian :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, kiva että tykkäsit! Nii'in, huudon loppumista toivotaan :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!