11.11.2012

Miika viettää tänään isänpäivää, ensimmäistä sellaista. Mä en halunnut ostaa mitään erityistä, sillä ajattelin Miikan arvostavan enemmän itse tehtyä. Niinpä Isla taiteili keskiviikkona iskälle kortin ja pikkuleipiä :) Olisin asian voinut jo aiemmin paljastaa, mutta kun tuo mieheke tuppaa tätä blogia lukemaan...Isla sai tosiaan painaa ensimmäiseen isänpäiväkorttiin jalkansa ja kätensä kuvan ja hyvinhän ne onnistui, vaikka puuha olikin aika sotkuista tollaisen nelikuisen kanssa. Seuraavaks oli vuorossa sitten mummolassa pikkuleipien teko ja Isla sai niitäkin tehdä itse! Ensimmäinen taikinaköntti otettiin käteen ja käsi puristettiin nyrkkiin (kaikki taikina tursusi sormien välistä...), ei siis  ihan niin kuin olin suunnitellut. Seuraavaksi sitten tehtiinkin kompromissi ja Isla piti kättä nyrkissä, minä taputtelin sillä pikkuleipiä ja käytin taikinaköntit uimassa strösseleissä. Mun äidin pikkuleipätaikina on kyllä niin satavarma, ihan sama minkälaisia könttejä teet, niistä tulee uunissa melkein pyöreitä! Piti ottaa siis kuvia itse tekovaiheesta ihan todistusaineistoks, että Isla on todellakin itse taiteillut noi pikkuleivät :)

Miika sai siis aamulla sänkyyn pikkuleivät, kortin ja tietysti tytön<3 Sillä on kymppiin meno töihin, joten hirveesti ei isänpäivää ehditty nyt juhlistamaan, mut jospa sitten vaikka iltapäivästä syötäis jäätelökakkua!
P.S. Miks tää ei anna lisätä otsikkoa? Tai siis antaa lisätä, mutta kun tallennan tekstin, se häviää jonnekin? 

2 kommenttia:

  1. ihana kortti! <3 siis aivan uskomattoman ihana ja ihanat nuo Islan jalan ja käden kuvat :) ja miten ne voi olla noin pienet.. aawwwsss (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hih, taiteilija-Isla kiittää! Mä halusin jotain omaperäistä ja sellaista, jonka teossa Islakin voi olla mukana. Mä taas tänään kauhistelin, miten Islan jalat ja kädet on isot, kun aattelee millaset ne oli pikkuvauvana :)

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!