25.11.2012

Suurmarkkinat savolaiseen tapaanTänään käytiin Islan kanssa katsomassa hieman markkinatunnelmaa ja tämäkin oli uusi kokemus kummallekin! Torimarkkinat on tuttu juttu, mutta nää Savolaiset suurmarkkinat järjestettiin Kuopio-hallissa ja myyjiä oli ihan tolkuton määrä. Onneks lähdettiin bussilla liikenteeseen, sillä autoa ei ois saanu parkkiin mihinkään järkevän matkan päähän.

Olihan siellä tarjolla vaikka ja mitä, mutta tällä kertaa hillitsin kuitenkin itseni ja tyydyin ihailemaan kaikkea ihanaa. Islakaan ei malttanut nukkua siinä hälinässä, joten laskin kuomua, että neiti näkee hieman ympärilleen. Saatiin kyllä osaksemme huvittuneita katseita, kun likka mölys vaunuissa älyttömän kovaan ääneen hyvällä tuulella :)
2 kommenttia:

  1. Ihana Isla :) On toinen niin söpö ja ihana jos vähän ääntä pitää, ei ainaakaan pääse vahingossakaan unohtumaan, että neiti on matkassa mukana ;D Tommoset markkinat on muuten tosi ihania mennä, mutta sinne ei kyllä voi lähteä kauheen väsyneenä tai muutenkaan huono tuulisena... ne kun on aika rentoja ja kivoja tapahtumia :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä siellä ihmisiä ainaki nauratti, ku meidän neiti piti omaa monologiaan mölyämällä tutti kädessä ja välillä piti vähän tuttiakin komentaa, ku ei suostunu tottelemaan :D Markkinat on kyllä ihan mukavia, mutta ite en vaan hirveemmin tykkää niistä kauppiaista, jotka on vähän turhan tyrkkyjä :(

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!