17.11.2012

Viikonloppukuulumisia

Hui, mitenkä tää viikonloppukin menee näin älyttömän nopeesti? Onneks huomenna on vielä sunnuntai ja saadaan hieman lepäillä koko porukan voimin, tosin Miika on huomennakin nelisen tuntia töissä. No mutta vaikka se nyt ärsyttää, niin kyllä se sitten palkkapäivänä lämmittää ;)Tänään oltiin lähdössä Miikan mummon luokse siivoamaan ja ajattelin kerrankin laittaa Islalle mekon päälle ja samassa muistin, että neidillähän on vaatteisiin sopiva hiuspantakin. Pienen pienet kuvaussessiot siis käyntiin meidän sängyllä, on tuo neiti vaan niin söppänä ♥ Isla alkaa vaan olemaan aika mahdoton kuvattava, sillä selällään ei haluta olla hetkeäkään, aina on pakko kääntyä kyljelleen. Toisaalta, kyllähän sen ymmärtää, kyljeltään nyt sattuu vaan näkemään paremmin ja hinku liikkumaan on hirmuinen.

Ensin jaksettiin vähän poseerata, mutta sitten malli alkoi olla levoton ;)

Mä kaivelin tällä viikolla äitiyspakkauksen purulelun esiin, koska aattelin että se saattais jopa neitiä kiinnostaa ja olla tällä hetkellä aika jees, kun nyrkit viihtyy suurimman osan ajasta suussa. Voi miten innoissaan meidän neiti olikaan yhdestä purulelusta, se jaksoi kiinnostaa hirmu pitkään ja kiukku iski siinä vaiheessa, kun lelu ei millään suostunut osumaan suuhun! Isla ei yleensä jaksa leluistaan kiinnostua kovinkaan pitkäksi aikaa, mutta purulelu kiinnosti niin pitkään, kunnes väsykiukku iski.

4 kommenttia:

 1. Awww, tää pieni tyttö on kyl supersuloinen. :)

  VastaaPoista
 2. Muista säilyttää purulelu kylmässä, viimeistään kun alkaa hampaita tekemään, se voi helpottaa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin majaillut koko viikon pakastelokerossa, minkä takia en sen olemassa oloa muistanutkaan ennen ku Miika muistutti :D Hyvin tuntui neidille kelpaavan, vaikka ensin olikin vähän ihmeissään et miks tää on näin kylmä :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!