27.12.2012

Millon me liikutaan?

Mä alan olemaan vihdoinkin elävien kirjoissa, joten palaillaan siis linjoille :) Mun harmikseni Islaan on iskeny räkätauti nyt kunnolla ja nokka vuotaa, ku viimestä päivää. Pikkuneidin flunssa on ollu päällä jo vähän aikaa, mutta tosi lievänä ja nyt se tais iskee sit kovemmin. Eilen kokeilin pitkästä aikaa nenäfriidaa ja meijän neitihän ei ees huutanu yhtään! Aikaisemmin friidalla niistämisestä ei oo tullu yhtään mitään, koska Isla on huutanu naama punasena ja vetäny siten hengitystiet nenästä tukkoon, yritä nyt siinä niistää... Eilen kuitenkin yks kahteli vaan ihan ihmeissään ja huus vaan sillon, ku friida ei ollu nenässä :o


Isla on nyt joulun aikaan oppinut nousemaan konttaus- ja karhukävelyasentoon, mutta eteenpäin meillä ei edelleenkään liikuta. Nyt kun käsiin on tullu enemmän habaa ja masukin saadaan irti lattiasta, liikutaan taaksenpäin entistä kovempaa kyytiä :) Isla keikkuu ihan innoissaan aina karhukävelyasennossa ja rymähtää siitä alas, mutta ei tunnu paljoa vauhtia hidastavan. Ihanaa huomata, miten innoissaan neiti on itsekin uusista hienoista taidoistaan, sen verran on likan suu messingillä :) Täällä odotellaan innolla sitä, että Isla lähtis liikkumaan, mutta lähtee sitten kun lähtee, ei sillä kiirettä oo. 

Ootte saanu varmaan tarpeeksenne jo kaikista joulupostauksista, mutta täältä olis tulossa lisää! Mä oon ollu pari viime päivää toinen jalka haudassa, joten joulupostauksien teko on viivästynyt ja sillä aikaa kaikki muut ovat suoltaneet blogeihinsa kaiken jouluun liittyvän. Mä lupaan kuitenkin raastaa vielä hermojanne parin joulupostauksen verran, pitäähän mun nyt esitellä meidän mimmin lahjanavaustaitoja!


Nyt pitää mennä, koska tuo yks termiitti yrittää vetää taaperokärrystään 
palikkalaatikon päälleen ja kaataa samalla joulukuusen! 

P.S. Tulispa uus kamera pian! Rassaa tapella tuon vanhan kameran kanssa, kun runko ja lisäsalama ei suostu oikein yhteistyöhön. Tarkennuskin on mitä on, mutta tällä mennään siihen asti, kun saan paremman kameran tilalle :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!