20.12.2012

Pipaa!

Mun kummityttö Aamu sanoo aina pipaa, kun se tarkoittaa piparia :)

Toissapäivänä oli vuorossa jo toiset piparitalkoot tälle vuodelle, onneks taikinaa ei oo sentään tarvinnu ite väsätä. Mä en vaan luota omiin taitoihini piparitaikinan suhteen, koska äidin tekemä on kuitenkin aina parempaa. Mehän leivottiin ekan kerran pipareita jo itsenäisyyspäivänä, mutta silloin Isla nukkui autuaasti koko leipomishetken ohi ja näin ollen ei saatu kuvia neidistä leipomassa. Noh, toissapäivänä oli sitten uus yritys, kun äiti leipoi hoitolasten kanssa vielä jokusen piparin. Meinattiin myöhästyä koko operaatiosta, koska nukuttiin aika lahjakkaasti pommiin, mutta onneks kerkesin soittaa äidille, että ei leivo kaikkee piparitaikinaa. Tällä kertaa Islakin oli skarppina tunkemassa piparimuottia suuhun ja sainpa jopa muutaman kuvan hommasta tallennettua. Voin muuten kertoa, että on aika haastavaa pidellä lasta syöttötuolissa pystyssä samaan aikaan, kun yrität kuvata ja vahtia, ettei vajaa puolivuotias kauho piparitaikinaa tai piparimuottia kokonaan suuhunsa. No, jotenkin siitä selvittiin ja ens vuonna uusiks, sillon luulis onnistuvan jo vähän paremmin :)

P.S. Jeeeeeeeeee, Miikalla alkaa huomenna viiden päivän vapaat! Viimeks se on ollu noin pitkällä vapaalla sillon, ku Isla synty ja Miika piti viikon isyysloman. Oujee, oon ihan fiiliksissä täällä!!


2 kommenttia:

 1. Voi kun söpöjä kuvia! On teidän tyttö vaan niin ihana<3

  Meilläkin alkaa viiden päivän vapaat ja sitten ollaan pari yötä kahdestaan Mion kanssa ja uudeksi vuodeksi tulee taas lomille! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kommentista! Teilläkin aika luksusta, kun saatte olla useemman päivän koko perheen voimin ja se varmasti tulee tarpeeseen :)

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!