11.12.2012

Serkukset

Sisko soitteli mulle tänään jo heti aamusta, että ollaanko kotona kun tuo Aamu kyselee taas jatkuvasti Islan perään, niin voisivat tulla moikkaamaan. Sehän passas meille vallan hyvin, kun oltiin suunniteltu kotipäivää (= tuhottomasti siivoamista). Nykyään onkin helppo vierailla puolin ja toisin, sisko kun asuu tuossa sillan toisella puolella, alle puolen kilometrin päässä. Ja mikä hyvä tekosyy siskon ja kummitytön vierailu onkaan herkuttelulle! On ihanaa huomata, miten tärkeä Isla on Aamulle. Kesän jälkeen ei mustasukkaisuuttakaan ole pahemmin esiintynyt, vaikka Isla olisikin siskoni sylissä. Huomiota kärtetään tietysti kahta kaueammin serkkutytön ollessa paikalla, jottei vaan jäätäis kakkoseksi huomion määrässä ;) Aamu osaa ottaa pienemmän tosi hyvin huomioon ja varoo Islaa tosi hyvin, vaikka ei se Aamukaan vielä kauhean iso tyttö ole, 1v 8kk :) Aamu tykkää myös hoitaa Islaa ja kantaa tälle omia lelujaan, niistäkään ei tarvitse enää olla mustasukkainen. Toisinaan joku Islan kädessä oleva lelu onkin yhtäkkiä tosi mielenkiintoinen ja sitä yritetään viedä kädestä, mutta tähän asti kieltäminen on toiminut varsin tehokkaasti. Islakin on kiinnostunut viime aikoina ihan eri tavalla Aamun seurasta ja serkkua onkin kiva hipeltään jaloista ja käsistä, kuolasormilla tietysti ;) Jospa noi likat olis isompanakin kavereita, innolla odotellaan tempperamenttisten mimmien tappelua leluista, rollimista ja riitelemistä :D
Siskon ja kummitytön vierailun jälkeen mä aloin siivoilemaan, kun Isla alkoi sopivasti päikkäreille. Sain vihdoinkin luututtua koko asunnon, johan tuossa kestikin... Ei vaan oo ollu mitään järkee alkaa aiemmin moppailemaan, kun painavia laatikkopinoja on ollu siellä täällä. Olkkarin järjestyskin muuttui taas vaihteeksi ja miellyttää nykyisellään enemmän omaa silmääni, vaikka jokin kokonaisuudessa tuntuukin tökkivän. No, jospa tavarat alkais pikkuhiljaa löytämään omat paikkansa tästäkin asunnosta :) Vielä olis muutama laatikko purkamatta, pölyt pyyhkimättä, parit verhot silittämättä ja ripustamatta - jaksaa jaksaa!

Tää taitaa painua nyt rehvaamaan Nukkumattia, kerrankin ajoissa. Islakin on ollu jo tunnin verran unten mailla, huikeeta! 


Ja pistetääs loppuun vielä illan piristyskuva, ehkä paras tilannekuva pitkään aikaan :D


4 kommenttia:

 1. Aivan paras tuo viimenen kuva! :D Mutta on teillä nätti tyttö. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itsekin huomasin kieroon katsomisen vasta kuvia koneelle laittaessa :D Isla kiittää kehuista!

   Poista
 2. Mahtava viimoinen kuva! hahaa nyt lähti kyl aamu hyvillä nauruilla käyntiin! Ihanata ja rauhallista Joulua teidän pikku perheelle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tilannekuvat on parhaita! Kiitos paljon, ihanaa joulua myös sinne päin!

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!