14.12.2012

Väsynyt lapsi + joulukorttikuvaukset = &%!¤"%¤!!!

Sain keskiviikkoiltana loistoidean alkaa ottamaan Islasta kuvia joulukortteja varten, kun Miika oli töissä ja mulla oli muuten vaan tylsää. Isla oli tottakai väsynyt ja muutenkin vähän känkkäränkkä, mutta pikkuvikoja! Ensimmäisenä aloin pähkäilemään, että mitäköhän tuolle meidän neidille pukisi päälle, juhlatamineita kun ei pahemmin ole kaapeissa, ainakaan oikeassa koossa. Suureksi yllätyksekseni ristiäisissä käytetyt valkeat legginssit meni vielä jalkaan ja Espritin neulemekko pääsi ensimmäistä kertaa päälle. Panta on ostettu jokin aika sitten, ihan joulua silmällä pitäen. Mekon alle olisin halunnut laittaa valkean bodyn, mutta huomasimpas, ettei meillä oo yhden yhtä bodya, jossa ois hihatkin kokovalkeet, harmailla resoreilla kyllä löytyy... No, kai tuo hempeän vaaleanpunainen ajaa melkein saman asian ;)

Yhden yhtä hymyä ei kuvissa nähty, ymmärrettävästä syystä. Onneksi myöskään rusinanaama-kuvia ei hirmuisesti tullut, vaikka kuvien välissä piti hieman kiukutellakin. Mun piti antaa neidille jo omat helmet kaulasta ihmeteltäväks, että kiinnostus pysyis ees hetken yllä. No, onneksi kuvat on nyt otettu ja tilattu, katotaan mitä niistä tulee :) Kuvien oton jälkeen rättiväsynyt tättähäärä valvoi vielä kolme tuntia, jippiaijei!


6 kommenttia:

 1. Söpöjä kuvia ja ihanat vaatteet neidillä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Vaikka kuvaaminen tuntui nytkin jo haastavalta, voin vaan kuvitella mitä se on vuoden päästä, kun juostaan pää kolmantena jalkana karkuun ja huudetaan "EI!":tä :D

   Poista
 2. Voi apua, Isla on niin kaunis :) Hyviä kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Isla kiittää kovasti! Onneks ton ikänen ei sentään vielä vilistä kameraa karkuun, mut hankalaa itekseen kuvata ja viihdyttää lasta :D

   Poista
 3. Ihania kuvia=) Me yritettiin eilen vihdoin viimein napsia joulukuvia ja aikamoisen haastavaa oli saada edes yksi suunnilleen onnistunut kuva liikkuvasta kohteesta=)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Mä odotan kauhulla ens joulua, ku pitäis saada joulukorttikuvat. No, onneks siihen on vielä vuos aikaa :D

   Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!