20.1.2013

Loman kuvasaldoa

Tuli pidettyä nyt näin ikään kuin huomaamatta melkein viikon mittainen loma blogista, hups. No, ehkä tää teki vaan mulle ihan hyvää ja nyt sitten jaksaa toivottavasti kirjoitella ahkerammin meidän kuulumisia! Tultiin Islan kanssa torstaina illasta mökille äidin seuraks ja Miika tuli hakemaan mut mökiltä sit perjantaina iltapäivästä, koska oltiin jo aikaisemmin sovittu, että Isla jää mummon kanssa mökille ja me lähdetään katsomaan KalPa-Kärpät jäkismatsi. Pelin jälkeen mentiin sit kotiin ja nautittiin ajatuksesta, että aamulla saadaan nukkua pitkään. No, eipä tullu kauheesti nukuttua, kun heräsin aamulla tukkoseen nenään ja kauheaan kurkkukipuun ennen kaheksaa. No, ainakin sai rauhassa pötkötellä, ettei tarvinnu huolehtia kenenkään muun hyvinvoinnista. Lauantaina tultiin sit iltapäivästä takas mökille Miikan kanssa ja täällä ollaan edelleen, kohta lähdetään kotia kohti :) Alla olis kuvasaldoa kuluneilta päiviltä, vaikka kameraa onkin tullu käytettyä hävettävän vähän...

P.S. Isla kiepahti eilen vahingossa konttausasennosta istualleen ja illalla sama toistui vielä uudemman kerran. Ällistyttävää, miten vähälle aikaa on tullu niin paljon uusia taitoja!

Isla löys uuden kaverin!


Mummon sukat oli ihan mahottoman mielenkiintoiset ja neiti ryömikin hirmuista kyytiä, kun sukat oli näkyvillä.Lukutoukka!

NAM!


2 kommenttia:

  1. Sun tyttö on kyllä niin sulonen♥ Ja ihanahan varmaan vanhempana on seurata, miten pieni kasvaa ja oppii uusia taitoja. Minusta on kiva seurata jo kummitytön kehittymistä. :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Isla kiittää kehuista! Lapsen kehittymistä on ihanaa ja mielenkiintoista seurata, mutta samaan aikaan myös pelottavaa. Kasvutahti on hirmuinen ja uusia taitoja tulee koko ajan lisää!

      Poista

Mukavaa, jos viitsit jättää jonkinlaisen kommentin, arvostan sitä suuresti!